The magic of time
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

When the past is transformed

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Pontok
Sirius Black Neb0pf

Mardekár: 30
Hollóhát: 35
Griffendél: 35
Hugrabug: 35

Legutóbbi témák
» The storm is coming - Louisa & Sirius
Sirius Black EmptySzomb. Márc. 26, 2016 10:07 pm by Sirius Black

» The city that never sleeps
Sirius Black EmptyPént. Feb. 19, 2016 2:42 pm by Rhaenys Eckhart

» Mr Tökéletes, avagy Potter szelencéje
Sirius Black EmptyHétf. Jan. 25, 2016 5:17 pm by James Potter

» Potter kúria - Godric's Hollow
Sirius Black EmptyHétf. Jan. 25, 2016 2:35 pm by James Potter

» Skulduggery
Sirius Black EmptyCsüt. Jan. 21, 2016 10:00 pm by Vendég

» Jackson és Louisa - Véletlen egybeesések
Sirius Black EmptySzer. Jan. 20, 2016 9:20 pm by Louisa E. Lighter

» CRAIG, Lucy
Sirius Black EmptyHétf. Jan. 18, 2016 4:38 pm by Lucy Craig

» Louisa E. Lighter
Sirius Black EmptyHétf. Jan. 18, 2016 1:18 pm by Rhaenys Eckhart

» Elkészültem!
Sirius Black EmptyVas. Jan. 17, 2016 3:39 pm by Louisa E. Lighter

Top posters
Lily Evans
Sirius Black Vote_lcap1Sirius Black Voting_bar1Sirius Black Vote_rcap1 
Rhaenys Eckhart
Emilia Corvina
Kieran Kulkov
Sirius Black
Rodolphus Lestrange
Narcissa Black
Aaron Holloway
James Potter
Marcus W. Stephens
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 11:43 am-kor volt itt.
Facebook csoport
Sirius Black 1018379006facebook-icon_www.kepfeltoltes.hu_
The Magic of Time
a Facebookon is

Sirius Black

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Sirius Black
7. évfolyam
Sirius Black

Hozzászólások száma : 25

Sirius Black Empty
TémanyitásTárgy: Sirius Black   Sirius Black EmptyPént. Júl. 24, 2015 2:50 am

Név:Sirius Orion Black
Becenevek:Tapmancs
Kor:Tizenhét
Születési dátum:1960, október, 31.
Csoport: Griffendél
Pálca:Tizennégy hüvelyk, tölgyfa pálca, sárkányszívizomhúr maggal
Születési hely:London
Vér: Arany
Patrónus: Kutya

Meséld el, milyen is vagy valójában

Az első szó, ami után rögtön az én nevem ugrana be, az egyértelműen a szenvedélyes jelző lenne. Gyakran elveszítem a józan eszemet és szinte sosem érdekel, hogy mi lesz a tetteimnek a következménye, képes vagyok bármilyen határt feldönteni, ez a meggondolatlanság viszont gyakran visszaüt. Szörnyen komplikált ember vagyok, akitől igazából sosem tudhatod, hogy mit fog tenni a következő pillanatban, és ez a különös kiszámíthatatlanság a fellépésemben is visszaköszön. Mindig eredeti vagyok, nem elégítenek ki a megszokott sémák, nem fogadom el a megszokott rendet és hagyományt, legfeljebb csak úgy teszek, mintha azt tenném. Ragaszkodom ahhoz, hogy a céljaimat a saját elképzeléseim szerint valósítsam meg, és szinte lehetetlen eltéríteni ettől. Kitartóan végigviszem azt, amit elhatároztam, vagy elvállaltam. Szívósan, állhatatosan küzdök az adott eredményért, és ha megszerzem, akkor vasmarokkal tartom fogva, és nem is eresztem el többé. Könnyű felfogásom van, szeretem a változatosságot és az új dolgokat. Minden érdekel, ami szokatlan.

A gyengeséget elítélem, de ez főleg akkor igaz, ha magamban csak egy kis csíráját is megérzem. Utálok gyengének mutatkozni, de az a véleményem, hogy ezzel sokan mások is így vannak. Ha megbántanak, makacs vagyok és rosszkedvű, mintha az egész világra haragudnék. Ilyenkor jobb, ha mindenki messziről elkerül, mert valószínűleg indokolatlanul lehordanám a sárga földig azt a szerencsétlent, aki az utamba kerül. Hamar kész vagyok a veszekedésre és ilyenkor néha agresszívvá válok.  A sértést sohasem felejtem el, sőt bosszúálló típus vagyok, így jobb, ha óvakodsz tőlem. Az életben gyakran mindent egy kockára teszek fel, amivel sok mindent nyerhetek, de mint mindenhol ennek is két pólusa van, rengeteg mindent el is veszíthetek. Dinamikus vagyok és jó munkabírású, de gyakran elfecsérelem az energiáimat, olyan dolgokra, amik nem is annyira fontosak.

Hamar talpra állok, bármilyen kudarc után, és nem ismerem azt a szót, hogy önmegtartóztatás, folyton kalandokra vágyom. Az ellenvetést nehezen tűröm, mások akaratát teljesen figyelmen kívül hagyom, ha úgy érzem csak így nyerhetek. Tudom azt, hogy ki vagyok én és mennyit érek a világban, mint ember. Eredeti, függetlenségre vágyó, forradalmár, újító típus vagyok, senkitől nem tűröm, hogy lenyomjon és uralkodjon rajtam. Szeretek kilépni a rendszerből, és a szabad utamat járni, új utakon, olyanokon, amit a többség nem ért, vagy nem fog fel ésszel, vagy esetleg egyszerűen nem lát bele a kusza gondolataimba.  Minden szabálytól, utasítástól mentesen szeretem élni az életemet, direkt az ellenkezőjét teszem annak, amit elvárnak tőlem, és semmilyen köteléket és bilincset nem tűrök el magamon.

S vajon milyennek látnak azok, akik közelebbről ismernek? Bármit megtennék a családomért és a barátaimért, az életemet is képes lennék feláldozni értük gondolkozás nélkül. A szerelmi életem már egy kicsit más lapra tartozik. Egy nőnek veszélyes kettesben maradni velem, mert a vágy hirtelen tör rám, sosem tudni mitől ihletődve, s a robbanékony természetemnek igen nehéz ellenállni. És ezt ki is használom. Csak ritka esetben várható el tőlem gyöngédség, inkább a fékezhetetlen vadság jellemez a kapcsolatokban. Kiszámíthatatlanságom miatt, sosem lehet kiigazodni az érzéseimen. Imádom a művelt, és nyílt nőket, ezzel könnyen felkeltheti valaki az érdeklődésemet. Elvből elítélem a könnyelmű nőket, azokat csak játszadozásra használom semmi másra. Ha komoly kapcsolatot szeretnék létesíteni valakivel, akkor hatalmas elvárásaim vannak vele szemben. Leszögezném, hogyha valaki hitegetni mer, azt nem tűröm. A kapcsolataimban szélsőséges vagyok, mindig új színt tudok vinni az együttlétekbe, ami egyúttal, mélyen gyökerező igény is nálam. Hirtelen jött ötleteimmel, könnyen felrúgom a már jó előre megbeszélt időpontokat, amit-mit tagadjam, nem sokan kedvelnek. Szerelemben a maximumot várom el és igyekszem én is pontosan azt nyújtani.

A meglepetések embere vagyok, mint pozitív, mint negatív tekintetben. Derült égből villámcsapás. Mindig igénylem a különlegességet a partnerkapcsolatban, szeretem az izgalmas helyzeteket. Párom lelkületét, jellemét kutatom, mert állandóan új és új tulajdonságokat szeretnék benne felfedezni. Ez egy idő után bosszantó lehet. Kizárólagos figyelmet követelek magamnak, nem szeretem, ha a partnerem, más felé kacsingat, hiszen én is hűséges vagyok ahhoz, akinek sikerül meghódítania.

Mi a te történeted?

Dühösen fújtatva vágom be magam után a Kövér Dáma portréját és cseppet sem érdekel, hogy mit nyavalyog arról, hogy a mai fiatalok mégis mennyire gorombák. Lily Evans, hivatalosan és visszavonhatatlanul az agyamra ment. Mit sem törődve azzal, hogy már rég elmúlt a takarodó ideje, eltűnök az egyik falikárpit mögött és indulatosan folytatom az utam, az egyetlen helyre, ami talán le tud nyugtatni: a csillagvizsgáló toronyba. Azaz egyetlen hely, ahol egy kis nyugtom lehet. Miközben végighaladok a titkos folyosón, visszagondolok a klubhelyiségben történtekre, de ennek hatására, csak még dühösebb leszek.

Igen, elismerem, hogy megint arra szorultam, hogy írja meg azt a fránya mágiatörténelem beadandót, de az aljas rágalom, hogy mindig ezt csinálom vele! Előfordul az igaz, de csak azért, mert sokkal, fontosabb dolgokkal foglalkozok, mint az a beadandó. Az átváltoztatástan, és a sötét varázslatok kivédése, nyilván lényegesebb tantárgyak, ezt pedig bárki elismerheti. De nem, Evans képtelen erre. Ebből a kis apróságból pedig egy orbitálisan nagy veszekedés kerekedett, és épp ezért száguldok most idegbeteg módjára, a búvóhelyemre.

Az odafele úton sikeresen elkerülök minden veszélyt, így a nélkül érek fel a toronyba, hogy bárki is észrevenne. Viszont, mikor belépek az ajtón, hogy végre rendesen kidühöngjem magam, rá kell jönnöm, hogy nem vagyok egyedül.
- McKinnon mi a franc…?! Mit keresel te itt? – Kérdezem nem túl kedvesen. Igen, ha rossz hangulatban talál valaki, köztudott, hogy nem vagyok éppen a kedvesség mintapéldánya.
- Az ágyban kellene durmolnod, mint a többiek, ahelyett, hogy itt lézengenél. Tűnés! – Látszik, mennyire ideges vagyok és mennyire nincs türelmem megküzdeni azért, hogy végre nyugtom legyen.
- Elég nő hozott ki ma már a sodromból, te most egyáltalán nem hiányoztál! – Mély levegő beszív, kifúj. Nem használ, és nem tudok lenyugodni. Egyedül kell maradnom!

A karakter mögött Tori |21| Rhaenys

made by amanda the pirate* at caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Lily Evans
7. évfolyam - Prefektus
Lily Evans

Hozzászólások száma : 105

Sirius Black Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sirius Black   Sirius Black EmptyPént. Júl. 24, 2015 7:28 pm

ELFOGADVA!
Egy elcseszett bajkeverő vagy Black, aki folyton az idegeimre megy, és te még rám panaszkodsz? A dühkezelési problémáidra pedig csak annyit: egy orvos csodákra képes! Razz Na, de ennyit erről, nyomás játszani!
Vissza az elejére Go down
https://themagicoftime.hungarianforum.net

Sirius Black
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Weekend punishment - Rod & Sirius
» Please don't kill me - Sirius & Lily
» After the birthday ball - Cissa & Reg & Sirius
» The storm is coming - Louisa & Sirius
» When a magical creature escapes - Corvi & Sirius

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The magic of time :: Első lépések :: Nyilvántartás :: Griffendél-
Ugrás: