Pontok |
Mardekár: 30 Hollóhát: 35 Griffendél: 35 Hugrabug: 35
|
Legutóbbi témák | » The storm is coming - Louisa & SiriusSzomb. Márc. 26, 2016 10:07 pm by Sirius Black» The city that never sleepsPént. Feb. 19, 2016 2:42 pm by Rhaenys Eckhart» Mr Tökéletes, avagy Potter szelencéjeHétf. Jan. 25, 2016 5:17 pm by James Potter» Potter kúria - Godric's HollowHétf. Jan. 25, 2016 2:35 pm by James Potter» SkulduggeryCsüt. Jan. 21, 2016 10:00 pm by Vendég » Jackson és Louisa - Véletlen egybeesésekSzer. Jan. 20, 2016 9:20 pm by Louisa E. Lighter» CRAIG, LucyHétf. Jan. 18, 2016 4:38 pm by Lucy Craig » Louisa E. LighterHétf. Jan. 18, 2016 1:18 pm by Rhaenys Eckhart» Elkészültem!Vas. Jan. 17, 2016 3:39 pm by Louisa E. Lighter |
Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 44 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 11:43 am-kor volt itt. |
|
| Fakultatív jellegű, évfolyamfüggetlen BBT-óra Diákok & Kulkov professzor | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kieran Kulkov Bűbájtan professzor
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2015. Jul. 24. Age : 50 Tartózkodási hely : Worcester/Roxfort
| Tárgy: Fakultatív jellegű, évfolyamfüggetlen BBT-óra Diákok & Kulkov professzor Hétf. Aug. 17, 2015 3:23 pm | |
| Elérkezett a Haloowen utáni első fakultatív óra a diákok számára.
Arra kérnék minden diákot, hogy: -az óráról ne késsen el! -egy reagban írjon le mindent amit szeretne, mert csak egy körben lesz erre lehetősége! -a reagban jól elkülöníthető legyen a beszéd, illetve a gondolat!
A RÉSZTVEVŐK
Mardekár: -- Griffendél: BLACK, Regulus Arcturus (5. évfolyam) BLACK, Sirius Orion (7. évfolyam) EVANS, Lily (7. évfolyam) Hugrabug: ECKHART, Rhaenys (7. évfolyam) STEPHENS, Marcus Wesley (5. évfolyam) Hollóhát: CORVINA, Emilia (7. évfolyam) HOLLOWAY, Aaron (7. évfolyam)
Aki nem jelentkezett nálam levélben, nyugodt szívvel jöhet órára akár késve, ha a karakter jelleme megengedi.
AZ ÓRÁN VALÓ RÉSZVÉTEL MÁR ÖNMAGÁBAN 5-5 PONTOT ÉR FEJENKÉNT, ÍGY A PONTOK ÁLLÁSA A KÖVETKEZŐ:
Mardekár: 0 pont Hollóhát: 10 pont Griffendél: 15 pont Hugrabug: 10 pont
A REAGOK LEHETŐLEG EBBE A SORRENDBEN ÉRKEZZENEK: 1. EVANS, Lily 2. ECKHART, Rhaenys 3. BLACK, Regulus Arcturus 4. BLACK, Sirius Orion 5. HOLLOWAY, Aaron 6. STEPHENS, Marcus Wesley 7. CORVINA, Emilia 8-... A jelentkezés nélkül beesők úgy írnak, ahogy szeretnének.
HAMAROSAN ÉRKEZIK A TANÁRI KEZDŐ!
A hozzászólást Kieran Kulkov összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 05, 2015 4:22 pm-kor. | |
| | | Kieran Kulkov Bűbájtan professzor
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2015. Jul. 24. Age : 50 Tartózkodási hely : Worcester/Roxfort
| Tárgy: Re: Fakultatív jellegű, évfolyamfüggetlen BBT-óra Diákok & Kulkov professzor Szomb. Szept. 05, 2015 4:18 pm | |
| Diákok Hát ez a nap is elérkezett. A teremben, az órára készülődök és várom az első diákokat. A feladat zseniális, legalábbis szerintem az. Minden kész van egy tökéletes órához. Az első diákok érkezése után minden asztalra kirakok egy darab pergament, melyre, ez van írva: Ne fordítsa meg! Ennek persze megvan az oka, de míg nem érkezik meg mindenki, addig inkább nem lövöm le a poént. Mikor már minden jelentkező megérkezett - nagyjából tisztában vagyok, hogy ki kicsoda - az órámra nézek. Egy perc múlva idő van, szóval már el is kezdhetem az órát. Nem szeretném megfosztani őket az idejüktől. - Üdvözlök mindenkit az év első fakultatív, vagyis szabadon választható tanóráján. Nem szeretném feltartóztatni önöket, ezért gyorsan el is mondom amit szeretnék. Egy: ez egy rendhagyó óra lesz. nem fogok tanítani semmit, egy előre megszabott feladatot kell megoldani. Kettő: a puskázást nem tűröm, de ha valaki mégis mekísérli, három pontot vonok le automatikusan a házától. És végül, de nem utolsó sorban: érezzék magukat jól. - hadarom el gyorsan és még egy mondatot odabiggyesztek. - A lapot megfordíthatják és elkezdhetik a feladatot, aki pedig kész, fordítsa le az irományát! - megvárom, míg mindenki megfordítja a pergament és nekikezd a feladatnak: Fejlesszen ki egy korának megfelelő bűbájt, magyarázattal együtt. Leülök az asztalhoz és végignézek a diákokon, de nem időzik rajtuk sokat a szemem, inkább az asztalomon heverő dolgozatokat kezdem el javítani, hisz valakinek azt is kell és ez a valaki bizony én vagyok.
... Nagyjából egy óra után pergamen súrlódik az asztallappal, én pedig mosolyogva nézem a padban ülő gyerekre, felállok és leülök az asztal szélére. Rövidesen elindul egyfajta hullám és mikor már mindenki kész, beszedem a lapokat. - Fél óra szünet, gyereke és után kiderül, kié is lett a legjobb bűbáj. - amikor mindenki kiment, elkezdem átolvasni a varázslatokat és elégedetten konstatálom, hogy igen szép megoldások születtek. Rangsorolás után kinyitom az ajtót és beinvitálom a pihenő gyerekeket. - Az eredmény megszületett, kérem foglaljanak helyet./Megkérnék mindenkit, hogy a bűbáj neve latin, esetleg olasz legyen és a magyarázatot is írják le a reagban. Köszönöm./ | |
| | | | Fakultatív jellegű, évfolyamfüggetlen BBT-óra Diákok & Kulkov professzor | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |