When the past is transformed
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Pontok

Mardekár: 30
Hollóhát: 35
Griffendél: 35
Hugrabug: 35

Latest topics
» The storm is coming - Louisa & Sirius
Szomb. Márc. 26, 2016 10:07 pm by Sirius Black

» The city that never sleeps
Pént. Feb. 19, 2016 2:42 pm by Rhaenys Eckhart

» Mr Tökéletes, avagy Potter szelencéje
Hétf. Jan. 25, 2016 5:17 pm by James Potter

» Potter kúria - Godric's Hollow
Hétf. Jan. 25, 2016 2:35 pm by James Potter

» Skulduggery
Csüt. Jan. 21, 2016 10:00 pm by Vendég

» Jackson és Louisa - Véletlen egybeesések
Szer. Jan. 20, 2016 9:20 pm by Louisa E. Lighter

» CRAIG, Lucy
Hétf. Jan. 18, 2016 4:38 pm by Lucy Craig

» Louisa E. Lighter
Hétf. Jan. 18, 2016 1:18 pm by Rhaenys Eckhart

» Elkészültem!
Vas. Jan. 17, 2016 3:39 pm by Louisa E. Lighter

Top posters
Lily Evans
 
Rhaenys Eckhart
 
Emilia Corvina
 
Kieran Kulkov
 
Sirius Black
 
Rodolphus Lestrange
 
Narcissa Black
 
Aaron Holloway
 
James Potter
 
Marcus W. Stephens
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Csüt. Júl. 23, 2015 7:39 pm-kor volt itt.
Facebook csoport

The Magic of Time
a Facebookon is

Share | 
 

 Canon karakterek

Go down 
SzerzőÜzenet
Rhaenys Eckhart
7. évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2015. Jul. 20.

TémanyitásTárgy: Canon karakterek   Szer. Júl. 22, 2015 1:08 am

( canon lista
Mindegyik karaktert nagyon várjuk!  Az avatar képek csak ajánlatok, kedvetekre változtathatjátok őket, de maradjatok a realitás talaján!Griffendél • Hollóhát • Hugrabug • Mardekár
Tanár   Sötét varázsló   Varázshasználó   Mugli


Narcissa Black
Amanda Norgaard, tizenhét, aranyvér, rossz oldal

„Sok mindent érdemes eldobni egy méltó célért.”

Ni, csak kit látnak szemeim… a mardekárosok szőke királynőjét, aki éppen kecses léptekkel vonul végig a kastély folyosóin, Macnair kezét fogva büszkén, s lenézően bámulva minden olyan személyre, aki nem elég méltó hozzá. Híres vagy a házadban, a manipulációidról, a fennhéjázásodról, és legfőképpen arról, hogy te lettél a Black család szégyene akkor, mikor úgy döntöttél a rossz oldalra állsz. Megérte ez neked, Cissy? Eldobtad magadtól a családodat, legszívesebben a nevedet is megtagadnád, ha ezzel nagyobb távolságot tudnál a vérárulóktól tartani, talán épp ezért vagy olyan komoly kapcsolatban Walden Macnairrel. Vajon kitartasz a magasztosabb céljaid mellett, akármi is legyen ennek az ára?
- FOGLALT


Lucius Malfoy
Austin Butler, tizenhét, aranyvér, jó oldal

„Szeretni csak a férfiakat kell (...). A nőket akarni kell.”

Csak nem a lányok kuncogását hallom? Akkor te nem lehetsz más, mint Lucius, a nemes, aranyvérű famíliából származó mardekáros, a nők kedvence, és aki állítólag képtelen a komoly kapcsolatra. A Carpe Diem mondás szerint éled az életed, minden élvezetet kihasználsz, ami csak adódik a számodra, és ha ez még nem lenne elég, hogy tökéletesnek lehessen nyilvánítani, a jó oldal felé húz a szíved. Te lehetnél minden lány álmai szőke hercege, aki megérkezik hozzá, de az elkötelezettségi problémáid miatt csak egy éjszakára kaphatják meg ezt az álomképet. Azt gondolhatná bárki, hogy a kedves természeteddel senkit sem vagy képes utálni, de ez alól egyetlen ember kivétel: Narcissa Black a mardekár ház ügyeletes királynője. Vajon elérkezett az idő a bosszúhoz, hogy megszabadulj végre a gyűlöletedtől?
- FOGLALT


Perselus Piton
Louis Garrel, tizenhét, félvér, semleges oldal

„Csak mert rokon, attól még nem családtag. Azt ki kell érdemelni.”

Fortyogó üst, elhagyatott terem… igen, tudtam, hogy te vagy az Perselus! Újra a szeretett bájitalaid körében töltöd el a napi magányos pár órádat, ami bizony nem sokszor adatik meg. Rengeteg barát számít rád, hogy velük töltsd el az idődet, és a lányok sem szeretnék, ha elhanyagolnád őket. Az óta a bizonyos nyár óta, mintha teljesen kicserélődtél volna, megnyíltál a külvilág felé, barátokat és hódításokat szereztél. Úgy érzed, hogy mindent megért az, hogy végre sikerült rábeszélned édesanyádat arra, hogy az apádtól elköltözzetek. Most, hogy már nincs feletted apád zord árnyéka, nem kell tartanod semmitől, végre olyan lehetsz, amilyen mindig is lenni szerettél volna. Vajon melyik fog többet számítani, a bájitalfőzés szeretete, vagy a társasági életed?
- FOGLALT


Alecto Carrow
Ebba Zingmark, tizenhét, aranyvér, rossz oldal

„A népszerűség a tekintély ribanc unokahúga.”

Alecto, tényleg te lennél az? A mardekáros királynő legjobb barátnője? Persze, hogy te vagy. Mint mindig, most is Narcissa után jársz, és látszólag bármit megtennél neki, amit csak kér tőled. Bízik benned. Te vagy a szövetségese, te vagy akinek mindent elmondhat. Csak te magad tudod, hogy ez az egész csak egy nagy, zaftos hazugság. Mindig is te szerettél volna lenni a legnépszerűbb lány a mardekárban, s hogy ezt a célodat elérd, mindent meg is teszel. Tökéletesen alkalmazod azt, hogy a legnagyobb ellenségedet, a legjobb barátoddá teszed, miközben titokban azon ügyködsz, hogy Cissyt minél előbb ledöntsd a rögtönzött kis trónjáról. Ha pedig ez nem lenne elég, a szeretett testvéredre, Amycusra is figyelned kell, akivel továbbra is szoros kapcsolatban állsz annak ellenére, hogy ellenséges oldalon álltok. Vajon sikerrel jársz, és királynő lesz belőled? Vajon elveszíted, vagy visszaszerzed a testvéredet?


Amycus  Carrow
Keegan Allen, tizenhét, aranyvér, jó oldal

„Van, amikor mindegy, mit teszel. (...) A sakkban ezt úgy hívják, lépéskényszer, amikor akármit is lépsz, mindenképpen veszítesz.”

Egy igazi griffendélest látok magam előtt. Kedves, humoros és jó kedélyű vagy, teljesen elfordultál a családodtól és átálltál a jó oldalra. Összebarátkoztál a leghíresebb griffendélesekkel és a legjobb barátod Regulus Black. Viszont hiába az elhatározásod, hiába döntöttél úgy, hogy szakítasz a családod hagyományával és a jó oldalra állsz, az ikertestvéredet, Alectot ugyanúgy szereted, ahogy eddig, s ezen sehogy sem tudsz változtatni. Az eszeddel tudod, hogy távol kell maradnod tőle, de képtelen vagy rá. Vajon meddig leszel képes még így lavírozni a két oldal között? Mit fogsz választani, a testvéredet, vagy a barátaidat? Meddig vagy képes eljátszani azt, hogy ugyanúgy utálod Alectot, mint a családod többi tagját?
- FOGLALT

Peter Pettigrew
Chris Coffer, tizenhét, félvér, jó oldal

„Nem hagyok ki valamit, ami remek lehet, csak mert egyben nehéz is.”

Peter, te  vagy az? A kedves fiú, aki ugyan nem a legnépszerűbb, de nem is panaszkodhat. Mindenki szívesen barátkozik veled, hiszen közismert, hogy nagyon jó társaság vagy. Te az a típus vagy, akit legszívesebben mindenki a testvérének fogadna. Megbízható és melegszívű vagy, örömmel segítesz másoknak, és ami még fontosabb mindenben a jót látod meg. De amióta az új lány megérkezett, valami megváltozott. Először semmi különösebbet nem vettél észre rajta, de minél több időt töltesz vele egy légtérben, úgy tűnik fel neked egyre jobban, hogy valami nincs rendjén vele. Próbáltad a háttérbe űzni a gondolatot, de képtelen voltál rá, a gyanakvásod nem enyhült, sőt erősödött. Azon tanakodsz, miért te vagy az egyetlen, aki észreveszi, hogy nincs rendben valami. Rosszul látnád, vagy jól gondolod? Ki akarod deríteni. De vajon sikerülni fog?


Rodolphus Lestrange
Gaspard Ulliel, tizenhét, aranyvér, rossz oldal

„Keskeny a határ a zseni és az őrült közt.”

Rodolphus, te magad vagy az álszerénység, a kiszámíthatatlanság és a kegyetlenség, nem véletlen, hogy a Mardekárba kerültél. A szüleid istenítenek téged, amit különös képpen élvezel, de ismerjük el, hogy van is rá okuk, a tudásod valóban egyedülálló. A kérdés már csak az, a testvéred meddig képes az árnyékodban élni, és, hogy te miként viszonyulsz hozzá. Sajnálod őt, vagy inkább tetszik neked a kialakult helyzet? Tényleg ennyire különbözőek lennétek, vagy vannak rejtett hasonlóságok a külsőn kívül?
- FOGLALT


Rabastan Lestrange
Gaspard Ulliel, tizenhét, aranyvér, jó oldal

„Nincs még egy olyan kifejezés, ami olyan kártékony lenne, mint az "egész jó".”

Rabastan úgy érzed, a testvéred árnyékában élsz? Talán így is van. A szüleid imádják, hogy Rodolphus olyan okos, és mindenből kitűnő, ráadásul ugyanezt várják el tőled is, viszont te képtelen vagy eleget tenni a kívánalmaiknak. Hiába tanulod át az éjszakákat, a poros, ősrégi kötetek fölé görnyedve, hiába teszel meg mindent a tanórákon, sosem tudsz olyan szintre elérni, mint amilyen szintet elért a testvéred. Viszont vannak barátaid. Sokan szeretnek a megfelelési kényszered ellenére is, ami lassan felemészt. Azt kívánod, bárcsak Rod helyében lehetnél, de amikor beszélgetni próbálsz vele, folyton falakba ütközöl. Meddig fogod tudni így folytatni? A karikák már meglátszanak a szemed alatt, és a fáradtságtól már a tanórákon sem tudsz olyan aktivitással részt venni, mint eddig. Mikor fog feltűnni valakinek mennyire kimerült vagy? Bele fogsz roppanni, vagy sikerrel jársz? Vajon sikerül a testvéred falai közé benézned?
FOGLALT


Bellatrix Black
Anna Christine Speckhart, tizenhat, aranyvér, semleges oldal

„Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik.”

Bella, Bella, Bella… nagy bajba keveredtél. Fogalmad sincsen, hol lenne a számodra a megfelelő hely, hiszen a szíved kétfelé is húz. Az egyik szál kedvenc unokatestvéredhez köt, Siriushoz, akivel nagyon jó barátságban vagy és tudod, hogy mindig számíthatsz rá. Másik oldalról viszont ott van a nővéred, akit a tettei ellenére továbbra is teljes szívvel szeretsz, hiszen veled mindig is kedvesen bánt. Legszívesebben kettészakadnál, hogy mind a kettőjükkel együtt legyél, de tudod, hogy ez lehetetlen. Érzed, hogy lassan elérkezik a döntésednek az ideje, amikor választanod kell. De vajon melyik oldalt választod?


James Potter
Diego Boneta, tizenhét, aranyvér, rossz oldal

„Mit is mondtunk a látszatról? Igen, azt, hogy néha csal. De azért általában azt kapod, amit látsz.”

James Potter, a nagy múltú Potter család sarja. Jól hangzik nem igaz? Mégis, amikor valaki meghallja, a nevedet összerezzen. Hogy miért? Mindenki tudja miket tettél és mikre vagy képes. Úgy pletykálják öltél már embert, és ezt te ugyan nem erősítetted meg, de soha nem is tagadtad. Nincsenek barátaid, csak szövetségeseket tartasz magad mellett és úgy mondják, rengeteg sötét varázslatot ismersz és használod is azokat, ha a kedved úgy tartja. Ha a pletykák nem is igazak, az biztos, hogy bárkin képes vagy átgázolni, ha a szükséged úgy hozza, és örömmel kínzod – ha nem is átkokkal, hanem szavakkal -, az ellenségeidet. De vajon meddig mész el a hatalom érdekében? Vajon mennyire igazak a pletykák, amik rólad terjengnek?
- FOGLALT
Gilderoy Lockhart
Cody Simpson, tizenhat, félvér, semleges oldal

„Mindenki érzi úgy néha, hogy átok ül rajta, csak az a kérdés, hagyod-e, hogy ez határozza meg az életed.”

Jaj, Gilderoy, miért teszed ezt magaddal? Annyira bizonytalan vagy saját magaddal kapcsolatban, amilyet én még nem is láttam. Szeretnél bekerülni a társaságba, összebarátkozni a többiekkel, szerezni magadnak egy csinos barátnőt, de valahogy ezek a próbálkozásaid mind kudarccal végződnek. Akármennyire is szeretnél népszerű lenni, valahogy minden ellened játszik. Pont akkor botlasz meg a lépcsőn, mikor az egyik népszerű háztársadnak köszönnél, amikor pedig egy csinos lánnyal találkozol, mindig csak dadogni tudsz, hiába gyakoroltad jó előre be a szövegedet. Vajon átok ül rajtad? Ha igen, sikerülni fog megtörni, vagy örökre balszerencsés maradsz?

Remus Lupin
Tyler Posey, tizenhét, félvér, jó oldal

„Gyakran a győzelem kulcsa, hogy hagyod, az ellenfeleid elhiggyék, ők nyertek, pedig nem.”

Remus, mostanában még a szokásosnál is sápadtabbnak látszol, ami még nálad is igen csak furcsa. Mi történt veled? Csendes vagy, és amikor csak teheted még a barátaidtól is távol tartod magad. Talán azért van ez így, mert a mi drága igazgatónk megfenyegetett téged? Szegény Remus, most mit fogsz tenni? Kémkedned kell a barátaid után, és mindenről be kell számolnod a sötét oldalnak, különben lelepleződik a kis szőrös problémád, és a családodat is megölhetik… Meddig bírod majd folytatni ezt a játszmát, és tettetni, hogy minden rendben van? Hogy fogod tudni eltitkolni a barátaid elől, hogy szükségből árulóvá váltál? Hogyan fogadnák, ha kiderülne a titkod?
- FOGLALT


Arthur Weasley
Adam Hicks, huszonegy, aranyvér, jó oldal

„Nincs értelme a járt ösvényt követni, ha nem tudjuk, hova vezet.”

Arthur Weasley, a híres kviddicsjátékos, aki a terelő posztot tölti be a sikeres Chudley Csúzlik csapatában, de a meccseiden a családodat sosem látni a lelátókon. Amikor úgy döntöttél, hogy nem követed édesapád hivatását, hatalmas veszekedés tört ki a szüleid és közted, míg végül annyira eldurvult a helyzet, hogy az óta beszélni sem beszéltek egymással. A hírnév, a csillogás lenyűgöz téged, most úgy érzed, nem bántad meg  a döntésedet, de amikor este hazaérsz az üres lakásodba, úgy érzed, hiányzik valami. Hiányzik a családod, még akkor is, ha nem fogadták el a választásodat. Magányos vagy. Meddig fogsz egyedül maradni? Keresel magadnak egy megfelelő nőt, és családot alapítasz, vagy éled tovább a kissé keserédes agglegény életed? Vagy esetleg mégis visszatérsz a szüleidhez?


Molly Prewett
Cintia Dicker, huszonegy, aranyvér, rossz oldal

„A bosszú maga az igazságszolgáltatás.”

Merlin az utóbbi időben elfordította rólad óvó tekintetét, ennek köszönheted talán tragikus sorsodat. Egykor a mardekár ház büszkesége voltál, éles eszű, népszerű boszorkány, aki minden fiút képes volt az ujjai köré csavarni és aki mindent megkapott amit csak kiejtett a száján, ám ez egy szörnyű nap véget ért. Mindent elvettek tőled az úgynevezett jó oldal képviselői, te pedig összetörtél. Fivéreid meghaltak a nemes ügy érdekében, apádat perbe fogták, a család nevét meghurcolták, oda lett egykori fényed. Mi lesz veled most Molly? Hogyan állsz bosszút a sérelmeidért?


Andromeda Black
Anne Hathaway, huszonnégy, aranyvér, semleges oldal

„Úgy tartják, a kísértésnek ellenállni... az az igazi jellempróba.”

Meda, úgy látszik a világkörüli utadnak vége, te pedig újra visszajöttél a családod körébe. Azóta nem láttad őket, mióta eldöntötted az iskola végeztével, hogy bejárod a világot, tapasztalatokat szerzel, barátokat, ismeretlen kultúrákat ismersz meg. A szüleid még támogattak is a terveidben, te pedig örömmel vetetted be magadat a kalandokba, amik csak rád vártak. Azóta eltelt pár év, de az utazási kedved továbbra sem lohadt le. Hiába érkeztél haza, legszívesebben újra elindulnál, de a szüleid már nem támogatnak ezekben a terveidben. Arról álmodoznak, hogy végre találj egy állandó munkát, és egyszerűen képtelenek megérteni, hogy te sehol sem vagy képes elképzelni magadat. Útra akarsz kelni, de vajon a szüleid mit szólnak majd a titokban dédelgetett terveidhez? Hogy fogsz dönteni: keresel magadnak egy állást, vagy újra felkerekedsz? 

Alice Keenan
Annasophia Robb, tizenhat, félvér, semleges oldal

„Ha valamit meg akarsz szerezni, ami azelőtt még soha nem volt a tiéd, akkor valami olyat kell tenned, amit azelőtt még soha.”

Mai napig rejtély, miért kerültél te a hugrabugba – hiszen lássuk be, a társaidtól eltérően nem lehet téged jámbornak nevezni. Azóta pedig végképp nem, mióta megakadt a szemed a hírhedt James Potteren. Te magad sem tudod, hogy mi vonz benne annyira, de lenyűgözött, és most már nincs más célod csak az, hogy meghódítsd magadnak, ezért pedig bármire képes vagy. Trükközöl, lopsz, csalsz, hazudsz, minden megvan a repertoárodban ahhoz, hogy egyszer csak felkeltsd az ő figyelmét. De vajon sikerülni fog? Vagy kudarcot vallasz, mint már oly sokan előtted? Sikerül majd lenyűgöznöd James Pottert a kitartásoddal, vagy egyedül maradsz?


Frank Longbottom
Eugene Simon, tizenhat, mugliszületésű, jó oldal

„Inkább teszek valamit és hibázok, mint hogy féljek cselekedni.”

Te vagy a mi kis énekes pacsirtánk, aki a saját bandájával fergeteges hangulatokat ad a buliknak, de közben azt az álmodat dédelgeted, hogy kviddics kapitány lesz belőled. Az álom elérhetővé vált most a számodra, amint az előző kapitány végzett a Roxfortban, de nem csak te pályázol erre a megtisztelő posztra, hanem az egyik csapattársad is. Azóta képtelen vagy barátságosan viselkedni a vetélytársaddal, hiába is próbálkozol. Túl sokat jelent neked az a pozíció, és ezért még a barátságotokat is feladnád. De vajon megéri ez neked, hogy elveszd az egyik legjobb barátod? Megszerzed a címet, vagy azt is elveszíted, a barátoddal együtt? S ami még fontosabb: ugye nem feledkezel meg a nagy vetélkedésben a saját bandádról?

Edward Tonks
Jay McGuiness, huszonnégy, mugliszületésű, semleges oldal

„Nem irányíthatjuk, mi történik velünk, de azt igen, ahogyan reagálunk rá”

Hová máshová menekülhetne az ember fia egy csúfos kudarc után, mint egy parányi irodába a poros iratok, óriási aktakupacok közé? Ejnye Eddy, mi lett veled mond? Valaha világmegváltó terveid voltak, egy szép napon aurorparancsnokká akartál válni és a jó ügyet szolgálni, ám egy rajtaütés után az álmaid semmivé foszlottak. Az ütközet során a halálfalók felülkerekedtek rajtad, súlyos sebeket szereztél, ám a lelki trauma még annál is nagyobb volt. A kép, ahogy a társaid sorra pusztulnak el örökre az emlékezetedbe vésődött, rémálmok kísértenek minden éjjel. Úgy érzed a menekülés volt részedről a helyes döntés? Az aktahalmaz feledtetni tudja veled ezt a rémséget, vagy végül szembenézel a múlttal és visszatérsz az aurorok közé, hogy rendbe hozd az életed és leszámolj a démonaiddal?

Rita Vitrol
Freya Mavor, tizenhat, félvér, semleges oldal

„A kemény dolgok váratlanul történnek.”

Akár csak édesanyád, úgy te magad is újságírónak készültél, felnéztél az asszonyra, aki világra hozott téged, dédelgetett, esténként pedig kalandos történeteivel, utazásainak beszámolóival ringatott álomba, de mindez véget ért, mikor cserbenhagyott titeket. A szüleid rengeteget veszekedtek, amikor nem voltál otthon, apád ugyanis nehezen viselte édesanyád örökös távollétét, azt, hogy a családot örökké háttérbe szorította egy – egy sztori érdekében, anyád pedig megelégelte, hogy a család visszafogja őt, többre vágyott annál, hogy leragadjon Londonban vagy egy háztartás vezetésénél. Egy reggel végül elment, magatokra hagyott titeket hiába könyörögtél neki, hogy maradjon. Ennek már lassan egy éve, azóta ketten vagytok csak egymásnak az édesapáddal, anyádról pedig hallani sem akarsz. Egyetlen levelét sem olvastad, kerülöd a Reggeli Prófétát, melyet azóta meggyűlöltél, mint minden firkászt a világban, azt pedig, hogy innentől hogyan tovább még magad sem tudod. Vajon visszatér még valaha a lelkesedés az írás iránt, vagy örökre száműzted magadból és új hivatást választasz?


Dolores Umbridge
Amy Acker, harminc, félvér, semleges oldal

„Ne hagyd, hogy ahonnan indulsz, eldöntse, hová érsz!”

Igazi akaratos, lázadó szellem vagy, aki nem tűri, hogy bárki is irányítani próbálja, megmondja neki, hogy mit tehet és mit nem. Eleged van abból, hogy ebben a világban leginkább a férfiak érvényesülhetnek, a nőktől pedig elvárják, hogy megházasodjanak, és kellék feleségként éljék le életüket egy befolyásos férj oldalán, ezért az asztalra csaptál egyszer és mindenkorra. Nemet mondtál a szüleidnek, mikor azok bele akartak kényszeríteni egy elrendezett házasságba és legnagyobb tiltakozásuk ellenére a minisztériumnál helyezkedtél el. Nem válogattál a módszerekben, hogy egyre feljebb juss a ranglétrán, zsarolás, csábítás, ármánykodás, neked egyre ment, a cél szentesítette az eszközt. Végül elérted, amire vágytál, tiszteletet a kollégáid körében, egy kis hatalmat a kezedbe, de neked ez még mindig nem elég, egyre többet és többet akarsz. Most épp McGalagony székével szemezel és ennek érdekében még Grindelwalddal is képes voltál lepaktálni. De mond csak, megérte eladni a lelked a sötét oldalnak egy célért, amit talán sosem érsz el?

Walden Macnair
Liam Payne, tizenhét, aranyvér, rossz oldal

„Minél tovább nézlek, annál többet látok.”

Te vagy az, aki olyan hatalmas presztízst szerzett magának az aranyvérűek körében. Híres családból származol, és mindenki tudja, hogy te vagy a legjobb parti arra, hogy feljebb juthasson a ranglétrán. Tele vagy olyan barátokkal, akik csak azért vannak melletted, mert abban reménykednek, hogy a befolyásoddal ők is jobb helyzetbe kerülhetnek. Aztán ott van Cissa is, aki egy ideje teljesen levett a lábadról. Kétségtelen, oda vagy érte, a szőke fürtökért, azokért a szemekért, de mostanában valami megváltozott. Kezdesz rájönni, hogy annyira talán mégsem illetek össze. S hogy ennek mi lenne az oka? Alecto is egyre közelebb kerül hozzád érzelmileg. Vajon végül, hogyan döntesz? A király elhagyja a királynőjét és helyette az udvarhölgyet válassza? Esetleg vele maradsz és tovább uralkodtok? Vagy hagyod az egész hercehurcát és egy harmadiknál állapodsz meg?


canon list by silv3r ic3 of caution 2.0


A hozzászólást Rhaenys Eckhart összesen 17 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 18, 2015 7:34 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhaenys Eckhart
7. évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2015. Jul. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Szer. Júl. 22, 2015 2:46 pm

( canon lista
Ezek a canon karakterek jobban a képzeletetekre van bízva, de őket is ugyanúgy várjuk! Az avatar képeket itt is kedvetekre változtathatjátok, csak maradjatok a realitáson belül.Griffendél • Hollóhát • Hugrabug • Mardekár
Tanár   Sötét varázsló   Varázshasználó   Mugli
Mary Cattermole
Abigail Liskova, tizenhét, mugliszületésű


John Dawlish
Louis Tomlinson, tizenkilenc, aranyvér


Joshua Avery
Josh Hutcherson, huszonhárom, aranyvér


Antonin Dolohov
Ansel Elgort, huszonegy, aranyvér


Benjamin Nott
Jorge Blanco, tizenhat, aranyvér

Leonard Mulciber
Gregg Sulkin, tizenhat, aranyvér


Augustus Rookwood
Logan Lerman, tizenhat, aranyvér


Zachary Yaxley
Edward Grimes, huszonegy, aranyvér


Evan Rosier
Garret Clayton, tizenhét, aranyvér


Emma  Vanity
Alexandra Breckenridge, huszonnégy, mugliszületésű
Lucinda Talkot
Alexis Dziena, tizennégy, félvér


Mary McDonald
Adelaide Kane, tizenöt, félvér


Anna Jorkins
Aimee Teegarden, huszonhárom, félvér


Dirk Cresswell
Louis Hunter, tizenöt, félvér


Bertram Aubrey
Billy Unger, tizenöt, mugliszületésű
Astrix Chambers
Alba Galocha, tizennégy, mugliszületésű


Filemina Avery
Adele Exarchopoulos, tizenöt, aranyvér, jó oldal


Adrian Filmore
Liam Hemsworth, huszonhat, félvér


Christian Alexander
Niall Horan, tizennégy, mugliszületésű


Alexandra Rokonski
Agnieszka Więdłocha, huszonnégy, félvér

Brandon Angel
Kellan Lutz, huszonkilenc, félvér


Jada Angela
Anastasia Bezrukova, tizenegy, félvér


Owen Anthony
Austin Mahone, tizenhárom, félvér


Tamsin Appleby
Alejandra Alonzo, tizenöt, félvér


Angelina Berry
Alexis Rene, tizenhárom, félvér
Oona Barrows
Bianca Lawson, tizenhat, félvér


Millicent Bagnold
Alexandra Daddario, tizenöt, mugliszületésű


Allistair Ballcocke
Taylor Lautner, tizenhét, félvér


Vicky Bishopper
Alison Brie, huszonegy, félvér


Amelia Bones
Alice Grezyn, tizenhat, félvér
- Rezerválva!David Boot
Sterling Knight, huszonkettő, mugliszületésű


Flora Buchanan
Allie Grant, tizenhat, félvér


Hamish Buchanan
James Maslow, huszonnégy, félvér


Blair Carmichael
Alona Tal, huszonkettő, félvér


Barnabas Cuffe
Jason Derulo, huszonöt, félvér
Haley Dakota
Alison Stoner, tizenöt, félvér


Jennifer Dawn
Amanda Bynes, tizenhat, félvér


Julius Dehoff
Ian Harding, huszonnyolc, félvér


Dominique Maestro
Amanda Hendrick, huszonöt, aranyvér


Edward Peius
Theo James, huszonhét, félvér


 

Herbert Fleet
Ashton Irwin, tizenhét, mugliszületésű


Riley Frazer
Luke Mitchell, huszonhárom, félvér


Davey Gudgeon
Davis Cleveland, tizenegy, félvér


Ryan Henry
Frankie Jonas, tizenegy, mugliszületésű


Robin Higgy
Chandler Riggs, tizenegy, félvér
Gwenog Jones
Bailee Madison, tizenegy, félvér


Sage Kellen
Jake Goodman, tizenegy, aranyvér


Mary McDonald
Amanda Michalka, tizenhat, félvér


Trinity Lynn
Amber Tamblyn, tizenhat, mugliszületésű


Rufus Scrimgeour
Milo Ventigmilia, harminc, félvér

Richard Skye
Zach Roerig, huszonöt, mugliszületésű


Emily Taylor
Ana De Armas, tizenöt, félvér


Wendy Slinkhard
Autumn Reeser, tizenöt, félvér


Bertha Jorkins
Abigail Spencer, harmincnyolc, könyvtáros, félvér


Timothy Justin
Cam Gigandet, huszonhat, félvér
Natalie Holkham
Anna Popplewell, tizenhét, félvér


Marlene McKinnon
Arielle Kebbel, tizenhat, félvér


Xenophilius Lovegood
Bradley James, huszonegy, aranyvér


Dorcas Meadows
Ashley Rickards, huszonhárom,  félvér


Emmeline Vance
Amanda Sefried, huszonöt, félvér

Amos Diggory
Drew Van Acker, huszonnégy, kviddicsjátékos, félvér


Poppy Pomfrey
Lily Collins, huszonhárom, félvér


Mundugus Fletcher
Jean-Luc Bilodeau, huszonhárom, félvércanon list by silv3r ic3 of caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Canon karakterek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Asgard > Mitológiai karakterek
» Keresett karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The magic of time :: Első lépések :: Kellékek-
Ugrás: