Pontok |
Mardekár: 30 Hollóhát: 35 Griffendél: 35 Hugrabug: 35
|
Legutóbbi témák | » The storm is coming - Louisa & SiriusSzomb. Márc. 26, 2016 10:07 pm by Sirius Black» The city that never sleepsPént. Feb. 19, 2016 2:42 pm by Rhaenys Eckhart» Mr Tökéletes, avagy Potter szelencéjeHétf. Jan. 25, 2016 5:17 pm by James Potter» Potter kúria - Godric's HollowHétf. Jan. 25, 2016 2:35 pm by James Potter» SkulduggeryCsüt. Jan. 21, 2016 10:00 pm by Vendég » Jackson és Louisa - Véletlen egybeesésekSzer. Jan. 20, 2016 9:20 pm by Louisa E. Lighter» CRAIG, LucyHétf. Jan. 18, 2016 4:38 pm by Lucy Craig » Louisa E. LighterHétf. Jan. 18, 2016 1:18 pm by Rhaenys Eckhart» Elkészültem!Vas. Jan. 17, 2016 3:39 pm by Louisa E. Lighter |
Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 44 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 11:43 am-kor volt itt. |
|
| Cissa veszedelmes viszonyai | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Narcissa Black 7. évfolyam
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2015. Jul. 23. Age : 26 Tartózkodási hely : Black kastély
| Tárgy: Cissa veszedelmes viszonyai Vas. Júl. 26, 2015 5:12 pm | |
| robb stark Név, és Narcissa. Valami kedves, és szép kapcsolat. Valami kedves, és szép kapcsolat. Valami kedves, és szép kapcsolat. Valami kedves, és szép kapcsolat. Valami kedves, és szép kapcsolat. Valami kedves, és szép kapcsolat. Valami kedves, és szép kapcsolat. Valami kedves, és szép kapcsolat. Valami kedves, és szép kapcsolat.
- Kód:
-
<center><div style="width: 200px; text-align: right; font-family: ; text-transform: ; font-size: 12px; color: ;">[b]Név, és [color=#027000]Narcissa[/color].[/b]</div><div style="width: 200px; text-align: justify; font-family: ; text-transform: ; font-size: 11px; color: ;">Valami [strike]kedves, és szép[/strike] kapcsolat. Valami [strike]kedves, és szép[/strike] kapcsolat. Valami [strike]kedves, és szép[/strike] kapcsolat. Valami [strike]kedves, és szép[/strike] kapcsolat. Valami [strike]kedves, és szép[/strike] kapcsolat. Valami [strike]kedves, és szép[/strike] kapcsolat. Valami [strike]kedves, és szép[/strike] kapcsolat. Valami [strike]kedves, és szép[/strike] kapcsolat. Valami [strike]kedves, és szép[/strike] kapcsolat. </div></div></center> | |
| | | James Potter 7. évfolyam
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2015. Sep. 11. Tartózkodási hely : Roxfort
| Tárgy: Re: Cissa veszedelmes viszonyai Csüt. Okt. 08, 2015 3:24 pm | |
| James, és Narcissa. Nem is tudom, hogy mit gondolhatnék rólad. Nem vagy számomra sem ellenszenves, de a barátomnak sem tekintelek. Na jó, igazából senkit sem tekintek annak. Tulajdonképpen tetszik, hogy nem akarsz megfelelni senkinek, mert én magam is ilyen vagyok. És ami a legfontosabb, hogy egyéb vágyainkat is kielégíthetjük egymással, nem csak gonosz terveinket szövögethetjük. Talán valamikor szövetségre léphetünk valami komolyabb tervvel is, ha mindketten úgy akarjuk...
A hozzászólást James Potter összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 27, 2016 12:15 pm-kor. | |
| | | Kieran Kulkov Bűbájtan professzor
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2015. Jul. 24. Age : 50 Tartózkodási hely : Worcester/Roxfort
| Tárgy: Re: Cissa veszedelmes viszonyai Hétf. Okt. 19, 2015 11:38 pm | |
| Kieran, és Narcissa. Hát ez nem olyan egyszerű tanár-diák kapcsolat, mint gondolnák a legtöbben. Számomra ennél sokkal több, ugyanakkor nem tudhatom, hogy te hogy is érzel? Én mindenesetre nem titkolom előtted az érzelmeimet - de ezt nyilván már észrevetted abból a csókból, azon az elfuserált büntetőmunkán. Te kis szőke ciklon, bármit megtennék érted! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Cissa veszedelmes viszonyai | |
| |
| | | | Cissa veszedelmes viszonyai | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |