When the past is transformed
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Pontok

Mardekár: 30
Hollóhát: 35
Griffendél: 35
Hugrabug: 35

Latest topics
» The storm is coming - Louisa & Sirius
Szomb. Márc. 26, 2016 10:07 pm by Sirius Black

» The city that never sleeps
Pént. Feb. 19, 2016 2:42 pm by Rhaenys Eckhart

» Mr Tökéletes, avagy Potter szelencéje
Hétf. Jan. 25, 2016 5:17 pm by James Potter

» Potter kúria - Godric's Hollow
Hétf. Jan. 25, 2016 2:35 pm by James Potter

» Skulduggery
Csüt. Jan. 21, 2016 10:00 pm by Vendég

» Jackson és Louisa - Véletlen egybeesések
Szer. Jan. 20, 2016 9:20 pm by Louisa E. Lighter

» CRAIG, Lucy
Hétf. Jan. 18, 2016 4:38 pm by Lucy Craig

» Louisa E. Lighter
Hétf. Jan. 18, 2016 1:18 pm by Rhaenys Eckhart

» Elkészültem!
Vas. Jan. 17, 2016 3:39 pm by Louisa E. Lighter

Top posters
Lily Evans
 
Rhaenys Eckhart
 
Emilia Corvina
 
Kieran Kulkov
 
Sirius Black
 
Rodolphus Lestrange
 
Narcissa Black
 
Aaron Holloway
 
James Potter
 
Marcus W. Stephens
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Csüt. Júl. 23, 2015 7:39 pm-kor volt itt.
Facebook csoport

The Magic of Time
a Facebookon is

Share | 
 

 Ellie Grosvenor

Go down 
SzerzőÜzenet
Ellie Grosvenor
6. évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2015. Jul. 27.

TémanyitásTárgy: Ellie Grosvenor   Hétf. Júl. 27, 2015 3:29 pmNév: Eaire Laoidheach Laken Ideashia Ebonique Grosvenor
Becenevek: Ellie
Kor: 16
Születési dátum: 1961. 11. 09
Csoport: Diák
Pálca: 9 hüvelyk hosszú málnafa pálca sárkányszívizomhúr maggal.
Születési hely: Selby, Anglia
Vér: Arany
Patrónus: Vörös macskamedve
Avatar: Palvin Barbi

Meséld el, milyen is vagy valójában

Néhány nappal ezelőtt a nagyi arra célozgatott, hogy anya igen is tud minden hülyeségemről, ismer, jobban is, mint gondolnám. Azt mondta, hogy, ha nem hiszem, járjak a végére, a szobájában meglelem majd a bizonyítékot. Erre mit teszek most? Naná, hogy osonkodok és felforgatom az egész hálót, míg nem egyszer csak a kezembe nem akad egy szép, virágos kis könyvecske…


______________________________________


Skorpió:


Október 21.- November 20.

Uralkodó bolygója: Mars, Plútó

Szilárd, vízjegy.


E jegy szülöttje titokzatos, szenvedélyes, erős akaratú, határozott és elszánt. Mindig küzd, és céljai elérésében végtelenül kitartó. Fontos számára a hatalom, és sokszor önfejű, hiszen a végletekig képes ragaszkodni a véleményéhez. Hatalmas önfegyelemmel rendelkezik, és ritkán adódik olyan helyzet, amiből ne tudna felállni, és továbbfolytatni útját.

A Skorpió a végletek embere, számára csak fekete és fehér létezik, középút egyáltalán nincs. Ha valaki egyszer megbántja, soha nem felejt, és nem bocsát meg, sérelmeit mélyen elraktározza.

Kiváló vezetővé válhat, és ezt értelmi képességének, és erős akaraterejének köszönheti. Általában könnyen hoz döntéseket, és az élet minden területén megállja a helyét.

A szerelmi életére is jellemző a lobogó, hatalmas szenvedély, de nem minden esetben hűséges, ellenben rettentően féltékeny. Érzelmeit csak ritkán mutatja ki, mert szereti maga irányítani az életét, nem tudja elviselni a kiszolgáltatottságot, hiányzik belőle a bizalom.
A Skorpió ember a Plútó hatására rendkívül kíváncsi. Amilyen nagy előszeretettel és könnyedséggel iparkodik kikutatni mások rejtett dolgait, oly nagy erővel tudja megőrizni saját titkait. Ebből következik, hogy sok remek nyomozó kerül ki a Skorpió jegyűek közül.


Színe: piros

Szerencsenapja: kedd

Szerencseszáma: 9, 0

Féme: mágnes, vas

Köve: topáz, ametiszt

Növénye: tölgy, juharfa, málna, bab, bazsalikomNévszám: 5

Sorsszám: 1

Személyiségszám: 5

Szívszám: 9”


______________________________________Oooké... Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy a mama ennyire hisz az ezotériában, a számmisztikában és egyebekben, ám most, hogy így jobban belegondolok a dolgokba, mindez elég sok mindenre magyarázatként szolgál. Piros pulcsik karácsonyra, ( pedig a kedvenc színem a lila ) ametiszt köves kabalanyaklánc a tizenegyedik születésnapomra, málnafa pálca… De… tényleg ilyen lennék?


______________________________________


1970 – 76 között kiderült Eaireról, hogy:


Mumusa:  Önmaga. Eaire ahogyan azt a horoszkópja is tanúsítja igazán önfejű, céltudatos, határozott jelenség, akinek mindig mindenről megvan a maga véleménye, elképzelése. Nem tűri, hogy mások irányítani, befolyásolni próbálják az életét, ha bárkitől bármiféle tanácsot kap, juszt is az ellenkezőjét teszi annak, mint amit mondtak neki. Eaire tíz éves korában találkozott először mumussal, ami beköltözött a padlásunkra néhány évvel korábban. Minden tilalom ellenére Ea egy nyári délutánon felmerészkedett egymaga, hajtotta a kíváncsisága, vajon mit rejtegethetünk előle annyira. Csak néhány poros bútort, könyvet talált odafent, amik nem is keltették fel különösebben az érdeklődését, ám amikor kinyitotta a nagymamája régi ruhásszekrényét a mumus váratlanul előugrott. A kislányom felsikoltott, mire azon nyomban a padláson teremtem és megpillantottam, ahogy a fal mellett kuporog, reszket és a szekrény felé bámul. Oda kaptam a fejem, ott pedig szintén őt láttam meg, bekötött szemekkel, szájjal, láncokkal körbetekert kezekkel és lábakkal, ahogy bólogat és könnyezik. Egyből megértettem, amit az én kis drágám akkor még nem, Eaire legnagyobb félelme, hogy végül elveszti az irányítást önmaga felett.


Amortentiája: Régi pergamen & szilvatea


Edevis tükrében: azt látja, ahogy megnyeri a kviddics bajnokságot a Holyhead-i hárpiákkal. Eaire legnagyobb álma, hogy bekerülhessen a csapatba, mint hajtó, ezért az iskolában és otthon is rengeteget gyakorol, kimegy minden kviddics meccsre nyaranta szurkolni, új cseleket tanulni.


Erősségei: a bájitaltan, ( többnyire K ) a bűbájtan, ( K ) a mágiatörténet ( többnyire V ) és a sötét varázslatok kivédése. ( V – K )


Gyengeségei: a gyógynövénytan, ( év végére E, év közben leginkább H ) a jóslástan, ( egy évig tanulta, majd a kapott H után leadta ) illetve a rúnaismeret. ( E )


Átlagos:  asztronómiából, ( többnyire V ) átváltoztatástanból, ( V ) legendás lények gondozásából, ( többnyire E ) mugliismeretből, ( E ) és számmisztikából. ( V )


Tehetséges kviddicsben, tagja háza csapatának hajtó poszton.


Allergiás a töklére és a mézborra.


______________________________________


Először is: ELLIE! Továbbá: Nem szokásom félni, egyszerűen csak nem tolerálom túl jól, ha valaki bele szól a dolgaimba, ez talán csak nem akkora bűn. Vagy mégis? És ami még ennél is jobban érdekel: Ha egyszer tudja, hogy mi a legnagyobb álmom, akkor miért erőlteti apával együtt anya is, hogy később majd a Minisztériumnak dolgozzak? Ha tudja, hogy a kviddics az életem, miért kellett gyakorlatra, mégis oda küldenie apáékhoz??? A tanulmányaimhoz pedig csak annyi kommentárt fűznék, hogy ez van és kész. Ami érdekel, arra tudok készülni, külön órákat is bevállalok, korrepetálásokat, extra feladatokat, tudom is én, de ami hidegen hagy, azt, ha fejre állok, akkor sem vagyok képes megtanulni. Ennyi a nagy titok.


______________________________________


Tisztelt Mr. És Mrs. Grosvenor!


Tájékoztatnom kell Önöket arról, hogy leányuk Eaire Laoidheach Laken Ideashia Ebonique Grosvenor a mai napon szabálysértést követett el, mikor tanórán kívül, veszélybe sodorva többi diáktársát, párbajba bonyolódott a Hugrabugos Alice Griffennel. Eme tettéért két hétre megvonom tőle a roxmortsi hétvégéket, valamint büntetőmunkára kötelezem.


Gellert Grindelwald

Igazgató


______________________________________


Nem értem, miért kellett ezt az ügyet annyira felfújni… Rendben, kicsit összeátkoztam a kiscsajt és oké – oké, tudom, a gyengélkedőn kötött ki, de akkor sincs emiatt lelkifurdalásom és továbbra is úgy tartom: MEGÉRDEMELTE! Az a kis béka azt mondta, hogy le akarom nyúlni előle Jamest, majd hülyeségekkel kezdett vagdalkozni, persze, hogy egy idő után be akartam fogni a száját…

Nem bántam meg, nem is fogom, sőt, ha megint piszkál, akkor újra megteszem!


______________________________________


Ea rossz szokásai:


- Idegesítően hangos zenehallgatás

- Körömrágás ( és az a rémes fekete körömlakk!! )

- Dobolás a padon

- Káromkodás, ha elront valamit vagy, ha nagyon ideges, pedig a hölgyek nem tesznek ilyet.

- Gúnyolódás, ironizálás

- Egészségtelen ételek és italok fogyasztása


ÉÉÉs…..csak eddig láttam, ekkor ugyanis anya belépett a hálószobájukba, észrevette, hogy az ágyukon ülök, és mit olvasok, mire bosszúsan kikapta a kezemből a kis könyvet és kizavart. Ch… még ő mérges? Ő írt össze rólam annyi sületlenséget!


Mi a te történeted?
Gyors, határozott léptekkel vágok át a folyosón és indulok meg a liftek irányába, hogy meglátogathassam apámat és megtudjam, hol is kell megkezdenem azt a nyüves nyári gyakorlatot, mikor egyszer csak éles, sipító hang szeli át a levegőt, „Várjon!” – felkiáltással, melyet nem sokkal később egy gorilla méretű taláros bugris megjelenése követ.
- Legyen szíves, kövessen! – szólít fel, s bár ott lappang a mondatban az udvariassági formula, a hangszín mégis ellentmond ennek, parancsoló, kemény, bosszantó.
- De hát miért? Nem tettem semmi rosszat.
- Azt kértem…
- Tudom, hogy mit kért, de nem válaszolt!
- A recepciónál megkapja a szükséges felvilágosítást hölgyem, most pedig…
- Legyen szíves, kövessen! – ismétlem a marcona bunkó hangját, majd fújtatva megindulok utána a recepciós pulthoz.
- Nem hallotta, hogy önnek szóltam kisasszony?
- A visításra gondol? Szerintem azt még a Holdon is hallották, de a mugli világban egészen biztosan azóta is keresik az elszabadult denevéreket…
- Már megbocsásson, de…
- Elmondaná, hogy miért nem mehettem a dolgomra? Tudja, kissé sietek!
- Ez itt a Mágiaügyi Minisztérium, nem pedig átjáró ház, ahol a boszorkány arra somfordál, amerre csak akar. Itt szabályok vannak…
- Na épp ezért nem akarok itt dolgozni, rémesen unalmas hely.
- Ha bejön ide, meg kell mondania a recepción, hogy kihez jött, van e időpontja, milyen ügyben keresi, a recepciós pedig felszól és jelzi az ön érkezését az illetékesnek.
- Apámhoz jöttem és vár, ennyi elég?
- Közel sem. Kérem a nevét, az édesapja nevét és az időpontját.
- Nézze maga háklis… na tudja mit? Rendben. Édesapám Geoffrey Grosvenor, tíz órára jöttem hozzá, a nevem pedig Eaire Laoidheach Laken Ideashia Ebonique Grosvenor. Most már elégedett?
- Eai… Eaire Lao… betűzné, kérem?
- Most komolyan??? Miért nem elég, ha annyit mond neki, hogy a lánya van itt, és lassan idegbajt kap az egyik hülye alkalmazottól?
- Ez az eljárás és…
- Remek. Van papírja és cerkája? Figyeljen… E – A – I – R – E… istenem, ez így karácsonyig el fog tartani, mondja csak inkább azt, hogy Ellie, így is tudni fogja. – kezdek dobolni a pulton, csak, hogy legalább fele annyira idegesítsem a perszónát telefonálás közben, mint amennyire ő idegesít engem. Néhány percig elhallgatom, ahogy szabadkozik, hebeg – habog, majd megköszörüli a torkát és vörösen felém fordul.
- Elnézést Ms. Grosvenor, nem tudhattam…
- Pedig ez itt az MM, azt hittem itt mindent tudnak. Na viszlát! – ezzel újra a lift felé indultam, ám most már be is szálltam és lenyomtam a megfelelő gombot. Mihelyst az ajtó becsukódott belevertem párszor a homlokom a falba.
- Hogy a francba tudtak engem erre rávenni??? Semmi keresnivalóm itt…A karakter mögött Timo | 22 | Lily Evans


made by amanda the pirate* at caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhaenys Eckhart
7. évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2015. Jul. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Ellie Grosvenor   Kedd Júl. 28, 2015 6:56 pm
ELFOGADVA!
Hűha, nem semmi karaktert sikerült megalkotnod, szívből gratulálok hozzá! Smile A roxforti házad pedig nem más, mint a: MARDEKÁR! Irány, rombold le az akadályokat magad előtt! S ki tudja... talán az a gyakorlat sem lesz olyan rossz. Razz Kíváncsian várom a játékaidat!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ellie Grosvenor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The magic of time :: Első lépések :: Nyilvántartás :: Mardekár-
Ugrás: