When the past is transformed
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Pontok

Mardekár: 30
Hollóhát: 35
Griffendél: 35
Hugrabug: 35

Latest topics
» The storm is coming - Louisa & Sirius
Szomb. Márc. 26, 2016 10:07 pm by Sirius Black

» The city that never sleeps
Pént. Feb. 19, 2016 2:42 pm by Rhaenys Eckhart

» Mr Tökéletes, avagy Potter szelencéje
Hétf. Jan. 25, 2016 5:17 pm by James Potter

» Potter kúria - Godric's Hollow
Hétf. Jan. 25, 2016 2:35 pm by James Potter

» Skulduggery
Csüt. Jan. 21, 2016 10:00 pm by Vendég

» Jackson és Louisa - Véletlen egybeesések
Szer. Jan. 20, 2016 9:20 pm by Louisa E. Lighter

» CRAIG, Lucy
Hétf. Jan. 18, 2016 4:38 pm by Lucy Craig

» Louisa E. Lighter
Hétf. Jan. 18, 2016 1:18 pm by Rhaenys Eckhart

» Elkészültem!
Vas. Jan. 17, 2016 3:39 pm by Louisa E. Lighter

Top posters
Lily Evans
 
Rhaenys Eckhart
 
Emilia Corvina
 
Kieran Kulkov
 
Sirius Black
 
Rodolphus Lestrange
 
Narcissa Black
 
Aaron Holloway
 
James Potter
 
Marcus W. Stephens
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Csüt. Júl. 23, 2015 7:39 pm-kor volt itt.
Facebook csoport

The Magic of Time
a Facebookon is

Share | 
 

 Rhaenys Eckhart

Go down 
SzerzőÜzenet
Rhaenys Eckhart
7. évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2015. Jul. 20.

TémanyitásTárgy: Rhaenys Eckhart   Szer. Júl. 22, 2015 11:15 pmNév:Rhaenys Eckhart
Becenevek:Rhae, Nys
Kor:Tizenhét
Születési dátum:1960 (1981), november, 3.
Csoport: Hugrabug
Pálca:12 hüvelyk, galagonya pálca, főnixtoll maggal
Születési hely:London
Vér: Félvér
Patrónus: Sündisznó
Avatar:Danielle Campbell

Meséld el, milyen is vagy valójában

Legelőször is, az biztosan elmondható rólam, hogy rengeteget vagyok képes dolgozni azért, hogy sikeresebb, jobb legyek. Ez mindig is így volt, és mindig is így lesz. Nagyon erős, ambiciózus, határozott ember vagyok, ha valamit a fejembe veszek, akkor azt bármi áron megteszem, nem számít, hogy milyen akadályokat kell közben legyőznöm. Ez akkor még inkább igaz rám, ha hozzám közel álló emberekről van szó. Imádom a romantikát, de sajnos egyáltalán nem vagyok házias, így az, hogy egyszer a férjemnek fogok jókedvűen dudorászva főzőcskézni, valószínűleg sosem fog megvalósulni. Pedig anya igazán mindent megtett annak érdekében, hogy elsajátítsam a háztartási bűbájokat. Nem sikerült neki, pedig úgy reménykedett, hogy végre lányos anya lehet, a három idősebb fiú mellett. Tehát reménytelen vagyok, főzni is csak pirítóst vagyok képes, azt is az esetek többségében szénné égetem. Senki ne kérdezze, hogy miért van ez, mert én magam sem vagyok vele tisztában. Temperamentumos vagyok, és végtelenül féltékeny, tudom, hogy ez nem kifejezetten jó tulajdonság, de nincs mit tenni. Nem foglalkozok mások véleményével, roppant büszke, nyílt és szüntelenül tettre kész vagyok, tisztában vagyok az értékeimmel. Adakozó, segítőkész vagyok másokkal szemben, de sok mindent el is várok mindenkitől a környezetemben. Konkrét céljaim vannak és ezeket általában el is érem, és egyáltalán nem lehet meggyőzni arról, hogy adjam fel bármelyik tervemet. Egyáltalán nem vagyok befolyásolhatónak nevezhető, konokul megyek előre a magamnak kiválasztott utamon.


Inkább a fiúkkal vagyok jóban, semmint a lányokkal, ez valószínűleg azért van, mert három fiúval együtt nőttem fel, és valahogy sosem vonzott annyira a babázás, mikor helyette kalandozhattam a testvéreimmel. Egyenes vagyok másokkal, már-már férfiasan szókimondó, soha nem hazudok senkinek, mert utálom a hazugságot. Nem is tudok meggyőzően hazudni, ami a mostani helyzetemet egyáltalán nem viszi előre. Imádom az életet, és ez általában sugárzik is rólam. Általában a dolgok pozitív oldalát nézem és látom meg, és legtöbbször mosolyogva lehet látni, bár amióta elvesztettem Fredet, és visszakerültem a múltba, a mosolyom is ritkábban látszik az arcomon. Minden akadályt kihívásként fogok fel, és meggondolás nélkül vetem bele magam a kihívásba, hiszen azt gondolom, én csak győzhetek. Nem hátrálok meg semmi elől és a végtelen magabiztosságommal fel sem fogom, hogy én is legyőzhető lehetek. Egyik alapelvem az, hogy, amit ma megtehetsz, ne haladsz holnapra és e szerint is élem az életemet. Mindennek elébe megyek, képtelen vagyok várni, a türelem fogalmát én nem is ismerem, mindent azonnal és rögtön akarok. Nem gondolkozom, nem elemzek, minden adandó dologba belevetem magam. Az életem folyamatos rohanás, nem lassítok le egy pillanatra sem, mintha az bármiben is megakadályozna… Szeretem a veszélyt, sőt, bármilyen veszélyes helyzetbe belefogok, mert az az izgalmas számomra. Barátokat hamar szerzek, ellenségem kevés van, és ha valaki bocsánatot kér, akkor hamar megbocsátok, nem vagyok haragtartó típus. Csak az utamba ne álljon senki, amikor a célomat igyekszem minél előbb elérni.


Sajnos egyik nagy hibám, hogy borzasztó figyelmetlen vagyok, ezért gyakran érnek balesetek, kisebbek-nagyobbak, ezért gyakori vendég vagyok a gyengélkedőn. Nagyobb energiát használok fel a cselekedeteimhez, mint amire szükségem van. Ha valaki kritizál, azt nehezen viselem, hiszen szeretném, hogy az emberek elismerjenek. Ilyenkor hamar dühbe jövök, és robbanok is abban a pillanatban. De ezek a kitörések nem szoktak sokáig tartani, és hamar megnyugodok. Hajt a vérem, mindenbe beleavatkozok, olyanba is, amibe nem kéne, hozzászólok olyasmihez is, amit nem tudok, értékelek olyasmit, amihez nem értek, szentül meg vagyok arról győződve, hogy nekem mindenben a legokosabbnak, legerősebbnek, legügyesebbnek kell lennem. Nagy állatbarát is vagyok, de ezt csak úgy mellesleg jegyezném meg. Másik nagy hibám, hogy hamar megbízok az emberekben, és mindenkiben a jót látom meg… ezt sokszor megbántam már életem során, de képtelen vagyok, másképp látni a dolgokat. Ez van, ezt kell szeretni. Merészen játékos természetemmel, élvezem az életet, spontán és lelkes vagyok, bármibe fogok, az örömmel és szenvedéllyel teszem.


Ha bántanak, ütök, vágok, harapok, átkozok… és csak akkor nyugszom meg, ha elégtételt nyertem, vágyam beteljesedett. A férfiakkal… hát az a nagy helyzet, hogy nem vagyok annyira a szentimentalizmus híve, és inkább a szenvedélyes szeretőt keresem bennük, legalábbis a felszínen. Sosem árulnám el senkinek, hogy a lelkem mélyén, igazán romantikus vagyok. Mint mindenben a párválasztásban is csupa szeszély vagyok. A szerelemben szenvedélyes és romantikus, szentimentális és reális vagyok egyszerre, de mindenesetre érzéki és nőies. Minden izgalomba hoz, ami tiltott, vagy új, az unalmasság kihoz a sodromból. Szabadságvágyam örök vitatémát képez a kapcsolataimban, így csak az lehet megfelelő pár számomra, aki ezt elfogadja bennem.

Mi a te történeted?

Elérkezett az idő. Most vagy soha. Az elszántságom teljes mértékben megvan, hogy lenyűgözzem Fredet a születésnapján. Mindent beszereztem, ami a tortájához szükséges, és azt is elintéztem, hogy egyik testvérem se kontárkodhasson bele az együttlétünkbe. Sőt, még azt is elértem, hogy a szüleim ne legyenek itthon az ominózus ünneplésen, így az egész ház csakis a miénk lesz. Már csak az hiányzik, hogy kész legyen a torta, amivel biztosan meglepem, hiszen tudja, hogy mennyire nem értek a sütéshez és a főzéshez. Csillogó szemekkel, dudorászva kezdek lapozgatni a receptkönyvben, majd ugyanilyen lelkesen kezdem kikeverni a tésztát. A dolog már az elején kezd megbukni, mikor előveszem a lisztet. Megpróbálom a megfelelő adagot kimérni, de ahogy szórom a zacskóból kifelé, a fele a tál mellé megy. Na, nem baj, talán még lesz időm takarítani mielőtt Fred megjönne. Folytatom tovább a recept követését, gyakran az órára nézegetve. Nem lenne jó, ha elkésnék ezzel…


Pár óra elteltével…
Dühödten dobálom szét magam körül a különböző díszítőformákat és kezdek teljesen kétségbeesni. Fred pár perc múlva itt lesz, én pedig még mindig sehol nem vagyok! A konyha romokban, mindenhol különböző foltok, rólam már nem is beszélve, úgy nézek ki, mintha most másztam volna elő a tésztának nevezett trutyiból. Ha pedig ez nem lenne elég, nem találom azt a micsodát, amivel a tortát akartam díszíteni! Megőrülök! Bosszúsan sóhajtva vágok megint a hátam mögé egy felesleges tárgyat, ami halkan puffan valamin… vagy valakin.
- Hm, erre a fogadtatásra nem számítottam. – Vigyorog Fred, én pedig ijedten pördülök meg.
- Te… te már itt vagy? – Kérdezem, közben próbálok, nem tudomást venni arról mégis hogyan nézhetek ki.
- Igen. Nagyon csini vagy, tudsz róla? – Röhög fel, és mivel közelebb jött kiszedeget pár tojáshéjat a hajamból.
- Ne nevess ki! Csak meg akartalak lepni! – Mondom morcosan, mire szégyentelenül tovább röhög.
- Mivel? Azzal, hogy megmérgezel? Azt hittem ennél jobban szeretsz. – Incselkedik velem, mire alig bírom megállni, hogy én is elnevessem magam, de erős vagyok, még tartom a morcos arckifejezésem.
- Igenis, jól sikerült volna, csak korán jöttél. – Bizonygatom. Láthatóan nem győztem meg. Tovább vigyorog.


- Ne is foglalkozz vele, a szándék a lényeg. – De ezt olyan pofátlanul mondja, hogy egyáltalán nem hat vigasztalóan. Még közelebb jön hozzám, és átkarolja a derekamat.
- Valami ég a sütőben. – Suttogja közel hajolva, de a szavai értelmét először fel sem fogom, mert túl közel van.
- Mi van? – Erre megint elereszt egy vigyort, és letöröl az orromról egy kis lisztet.
- Valószínűleg, azt, amit te elvileg tortának nevezel, most éppen lángra kapott. – Most végre meg is hallom, hogy mit mond.
- Basszus! – Lököm el magamtól és rohanok a sütőhöz, hogy mentsem, ami még menthető. De hiába. A tortaszerű valami szénné éget.
- Ebből nem lesz semmi. – Szomorkodom, mire Fred megint csak felnevet.
- Én igazából megkönnyebbültem. – Röhög tovább, mire végül én is nevetni kezdek.-Kisasszony! Kisasszony, ébredjen! – Hallok magam felett egy durva hangot. Elképesztően fáj a fejem. Tovább akarok álmodni, Freddel lenni, meg nem történtté tenni azt, hogy üveges szemekkel feküdjön előttem, élettelenül…
-Kisasszony! – Erőtlenül kinyitom a szemeimet és a gyengélkedőn találom magam. Nem működött volna a tervem? Nem sikerült visszajutnom az időben? Homályosan látom magam előtt az ismeretlen asszony arcát.
- Mi… Mi történt? – Úgy érzem, mintha napok óta nem ittam volna és a fejfájás mellett, hányinger is gyötör.
- A gondnok talált önre eszméletlenül a folyosón. Nem emlékszik, hogy kerül oda? – Kérdezi aggodalmasan, mire hirtelen felülök. Egyből megfordul körülöttem a szoba, de nem érdekel.
- Milyen évet írunk? – Kérdezem egyből.
- Ennyire nagy lenne a baj? – Kérdezi, inkább csak magától. – 1977. – Mikor megkapom a választ, majdnem visszaájulok. 1977?? Merlinre, mit tettem?!A karakter mögött Tori | 21 | -


made by amanda the pirate* at caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lily Evans
7. évfolyam - Prefektus
avatar

Hozzászólások száma : 105
Join date : 2015. Jul. 20.
Tartózkodási hely : London

TémanyitásTárgy: Re: Rhaenys Eckhart   Csüt. Júl. 23, 2015 11:01 am
ELFOGADVA!
Rhaenys Rhaenys.... Ha velem elbánt a sors, akkor a Te helyzetedre mit mondjak? Felforgatni az egész világot csak, hogy megmentsd Fred Weasleyt? Jaj te lány, remélem sikerül helyrehoznod a dolgokat, ám addig is irány a játéktér, bolygasd fel a Roxfortot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://themagicoftime.hungarianforum.net
 
Rhaenys Eckhart
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The magic of time :: Első lépések :: Nyilvántartás :: Hugrabug-
Ugrás: