When the past is transformed
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Pontok

Mardekár: 30
Hollóhát: 35
Griffendél: 35
Hugrabug: 35

Latest topics
» The storm is coming - Louisa & Sirius
Szomb. Márc. 26, 2016 10:07 pm by Sirius Black

» The city that never sleeps
Pént. Feb. 19, 2016 2:42 pm by Rhaenys Eckhart

» Mr Tökéletes, avagy Potter szelencéje
Hétf. Jan. 25, 2016 5:17 pm by James Potter

» Potter kúria - Godric's Hollow
Hétf. Jan. 25, 2016 2:35 pm by James Potter

» Skulduggery
Csüt. Jan. 21, 2016 10:00 pm by Vendég

» Jackson és Louisa - Véletlen egybeesések
Szer. Jan. 20, 2016 9:20 pm by Louisa E. Lighter

» CRAIG, Lucy
Hétf. Jan. 18, 2016 4:38 pm by Lucy Craig

» Louisa E. Lighter
Hétf. Jan. 18, 2016 1:18 pm by Rhaenys Eckhart

» Elkészültem!
Vas. Jan. 17, 2016 3:39 pm by Louisa E. Lighter

Top posters
Lily Evans
 
Rhaenys Eckhart
 
Emilia Corvina
 
Kieran Kulkov
 
Sirius Black
 
Rodolphus Lestrange
 
Narcissa Black
 
Aaron Holloway
 
James Potter
 
Marcus W. Stephens
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Csüt. Júl. 23, 2015 7:39 pm-kor volt itt.
Facebook csoport

The Magic of Time
a Facebookon is

Share | 
 

 Oh my God! Are you really here? - Fred & Rhae

Go down 
SzerzőÜzenet
Rhaenys Eckhart
7. évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2015. Jul. 20.

TémanyitásTárgy: Oh my God! Are you really here? - Fred & Rhae   Szomb. Szept. 12, 2015 6:26 pm


Fred


A mai nap teljesen átlagosnak indult. Kezdek szépen lassan hozzászokni ehhez a környezethez, hiszen attól függetlenül, hogy minden átalakult, és hogy minden azt mutatja, sikeresen itt ragadtam a múltban, ugyanúgy ez a Roxfort. Ugyanúgy vannak tanórák, ugyanúgy tanulni és készülni kell, ugyanúgy vannak követelmények. Még valamilyen szinten jó érzés is, hogy itt vagyok, hogy tanulhatok, és hogy már nem a háború utóhatásait kell elszenvednem, hanem egész egyszerűen lehetek csak egy diák, aki a végzős évére koncentrál. Legalábbis a felszínen, lehetek az. Hiszen akármennyire is szeretném, nem tudom elfelejteni azt, hogy mi minden történt, vagy éppen fog történni a jövőben, és a veszteségek sem múlnak el nyomtalanul.

Kicsit fáradtan lépek ki a dupla-bájitaltan óráról, ami nekem nehéz volt, mivel soha nem voltam tehetséges a bájitalok kotyvasztásában. Most sem szerepeltem valami fényesen: a bájital, amit csinálnom kellett volna, inkább egy rossz trutymóra hasonlított, mint egy rendes bájitalhoz, és biztos vagyok benne, hogy troll minősítést fogok rá kapni. Muszáj lesz összeszednem magam, még akkor is, ha a terveim szerint előbb, vagy utóbb, de visszatérek oda, ahová tartozom, a jövőbe. Szerencsére ma már nincsen több órám, így büntetlenül indulhatok el lassú léptekkel a folyosón, cipelve a táskámban azt a rengeteg, nehéz tankönyvet. Még messze van a vacsora, így van egy kis szabadidőm, amiben az a terv, hogy letudom a házidolgozataim egy nagy részét holnapra, és egy kis gyakorlást is tervezek, hogy jobban menjen pár tantárgy.

Épp ezért a könyvtár felé tartok, bár gondolkoztam azon is, hogy a klubhelyiségbe telepszem le, de valószínűleg ott nem a tanulással foglalkoznék, hanem azzal, hogy milyen apró, rejtett információt ejtenek el a többiek, mikor azt hiszik, hogy nem figyelek a beszélgetésükre. Hihetetlen, hogy mennyi mindent meg lehet így tudni, puszta pletykáktól kezdve, egészen nagy titkokat is. A tanulás remek álca, ha valamit ki akarok hallgatni. Nagyon belemerülök a gondolataimba, így amikor befordulok egy folyosóra, sikeresen nekimegyek valakinek figyelmetlenségből. A figyelmetlenségemnek hála egyből a földön kötök ki, a dugig telt táskából pedig, naná, hogy egy csomó könyv szétszóródok, mert persze, hogy elfelejtettem rendesen becsukni.
- Remek. – Sóhajtok fel önkéntelenül és feltápászkodok a földről a fenekemet dörzsölgetve. Csak utána fordulok ahhoz, akinek nekimentem, természetesen bocsánatkérő szándékkal.
- Ne haragudj, nem fi… – A mondat közepén lefagyok, mert végre realizálom magamban, hogy ismerős arcot látok. Egy nagyon ismerős arcot. Elkerekednek a szemeim, az időközben felvett táskámat újra elejtem és csak bámulok Rá. Álmodok talán? Vagy beütöttem a fejem? Esetleg annyira hiányzik, hogy már hallucinálok? Ő nem lehet itt. Nem, ez egyszerűen képtelenség. Nagyot nyelve közelebb lépek hozzá és minden figyelmeztetés nélkül megérintem a karját, hogy aztán ugyanolyan rémülten húzzam vissza a kezemet. Éreztem. Tömör. Itt van, nem látomás, egy álom nem lehet ennyire valóságos.
- Fre… Fred? Tényleg… tényleg te vagy az? – A torkom teljesen kiszáradt, így a szavak nagyon nehezen bukkannak elő. Teljes sokkban vagyok, és bár legszívesebben a nyakába ugranék és halálra ölelném, valahogy a lábaim megakadályoznak ebben.

Words: 476 || Notes: Remélem tetszik Smile Ne haragudj, hogy csak most sikerült :/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fred Weasley
7. évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2015. Sep. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Oh my God! Are you really here? - Fred & Rhae   Vas. Szept. 13, 2015 8:39 pm

Rhae & Fred
Fogalmam sincs, mi történhetett velem, de minden annyira ismerős. valószínűleg csak beüthettem a fejem.
Eléggé fáj is, ami azt illeti, ezért arra gondoltam, hogy elmegyek a gyengélkedőre, hátha ott sikerül összeszednem magam, de egyszerűen minden porcikám tiltakozott az ellen, hogy bent tartsanak. Még vannak helyek, amiket fel sem fedeztem ebben a hatalmas iskolában, de azt is érzem, hogy valami hiányzik. Mintha hiányozna belőlem egy darab, aki eddig ott volt mellettem. Különös érzés...
Elmentem a könyvtár mellett, ahol elég sokan voltak ma is, bár ezek az arcok ismeretlenek voltak, holott valami azt súgta, ismernem kellett volna őket, hiszen voltak a helységben Griffendéles diákok is.
Orrnyergemre téve ujjaimat próbáltam enyhíteni a fájdalmon, de az csak nem működött, így nagyot sóhajtottam, és éppen, amikor elvettem onnan a kezem, és felnyitottam a szemem, akkor ütköztem neki valakinek.
Csodálkozva néztem a földről felkelő lányt, de aztán azonnal arra gondoltam, hogy valahogy talán segítenem kellene neki.
Ekkor azonban felém fordult. Ismerős volt az arca, mintha láttam volna már valahol, de nem tudtam, hol, és hogy milyen kapcsolatban is álltam vele.
Tekintetem egy pillanat erejéig elkalandozott, de aztán szemöldök ráncolva ismét a szemeit figyeltem.
Hűha, nem tudtam, hogy ilyen híres vagyok a női nem körében. Minden esetre a lány megfogta a karom, és a nevemen szólított, holott még nem is találkoztunk.
-Öhm...igen, eléggé úgy tűnik.
-széles mosoly terült el az arcomon.
-És téged hogy hívnak? Talán ismerjük egymást?
-kérdeztem érdeklődve. Kíváncsi voltam, hogy honnan ismerek egy ilyen gyönyörű lányt.
-Vagy talán ilyen híres lennék a női nem körében? Ne és mit mondanak rólam?
-teszem hozzá, mert kezdem azt hinni, hogy valamiről jócskán lemaradtam.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhaenys Eckhart
7. évfolyam
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2015. Jul. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Oh my God! Are you really here? - Fred & Rhae   Csüt. Szept. 17, 2015 10:24 pm


Fred


Még mindig teljesen le vagyok sokkolva a látvány miatt. Látni magam előtt Őt, akit eddig halottnak hittem, és akiről azt hittem, sosem fogok vele újra találkozni. Most még is itt áll előttem. A szívem a torkomban dobog, és olyan érzésem van, mintha nagyon hangos lenne, és félő, hogy Fred is meghallja. De nem. Csak én hallom ilyen hangosnak, és épp ezért nagyon kell figyelnem a fiú szavaira, hogy egyből megértsem. Bár nincs benne semmi köszönet. Zöld szemeim kicsit elsötétülnek a szomorúságtól, mikor egyértelművé válik a számomra, hogy nem emlékszik rám. Nem kellene, hogy ez ennyire kétségbe ejtsen. Inkább örülnöm kéne annak, hogy életben van, és legalább újra láthatom, de azt hiszem ez most egy kicsit sok volt nekem egyszerre.
- Én… vagyis… engem Rhaenysnek hívnak. De… csak Rhae. – Küldök felé egy nagyon vérszegény mosolyt. Össze kell szednem magam. De sürgősen. Mostanában túl sokszor kerülök ilyen nem éppen kellemes helyzetbe. Gyorsan megkeresem a kezemmel a falat és nekitámaszkodok, mielőtt bármilyen ostobaságot is művelnék, mert sajnos jelen állapotban képes lennék rá.

- Nem. Azt hiszem, nem ismerjük egymást. – Mondom ki nagy nehezen a szavakat, de tudom, hogy ezt kell tennem. Kétlem, hogy bármit elhinne abból, ha most hirtelen lerohannám és elmondanám neki, hogy: „Igen, ismerjük egymást! Szeretlek és egykor te is szerettél engem. Ja és nem mellesleg, most a múltban vagyunk, neked pedig halottnak kéne lenned.” Biztos megalapozná a hangulatot. De ez a mosoly… a mosolya, még mindig a régi. A szívem megint fájdalmasan dübörög a mellkasomban.
- Igen, híres vagy – Kapaszkodok bele ebbe az aprócska kis mentőövbe. Valamire muszáj hivatkoznom, hogy honnan tudom a nevét. Közben szépen lassan lekuporodok a padlóra, mert így legalább a lábaim nem remegnek annyira, mintha állnék.
- Eddig csak csupa jót hallottam rólad. – Mosolygok fel rá, még mindig nem úgy, ahogy általában szoktam, még mindig kicsit haloványan, de sokkal jobb ez, mint az előző volt. Haladás. Úgy látszik az, hogy szilárd talaj van alattam, az segít. Meg a közelgő pánikrohamot is csillapítja.
- És… hova igyekeztél, mielőtt sikeresen beléd ütköztem volna? – Kérdezem, próbálok valami olyan témát felhozni ami engem is megnyugtat, és segít kicsit rendszerezni az érzéseimet, és a gondolataimat.

Words: 354 || Notes: Remélem tetszik Smile  

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Oh my God! Are you really here? - Fred & Rhae   

Vissza az elejére Go down
 
Oh my God! Are you really here? - Fred & Rhae
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The magic of time :: Roxfort Boszorkány - és Varázslóképző Szakiskola :: A kastély-
Ugrás: