When the past is transformed
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Pontok

Mardekár: 30
Hollóhát: 35
Griffendél: 35
Hugrabug: 35

Latest topics
» The storm is coming - Louisa & Sirius
Szomb. Márc. 26, 2016 10:07 pm by Sirius Black

» The city that never sleeps
Pént. Feb. 19, 2016 2:42 pm by Rhaenys Eckhart

» Mr Tökéletes, avagy Potter szelencéje
Hétf. Jan. 25, 2016 5:17 pm by James Potter

» Potter kúria - Godric's Hollow
Hétf. Jan. 25, 2016 2:35 pm by James Potter

» Skulduggery
Csüt. Jan. 21, 2016 10:00 pm by Vendég

» Jackson és Louisa - Véletlen egybeesések
Szer. Jan. 20, 2016 9:20 pm by Louisa E. Lighter

» CRAIG, Lucy
Hétf. Jan. 18, 2016 4:38 pm by Lucy Craig

» Louisa E. Lighter
Hétf. Jan. 18, 2016 1:18 pm by Rhaenys Eckhart

» Elkészültem!
Vas. Jan. 17, 2016 3:39 pm by Louisa E. Lighter

Top posters
Lily Evans
 
Rhaenys Eckhart
 
Emilia Corvina
 
Kieran Kulkov
 
Sirius Black
 
Rodolphus Lestrange
 
Narcissa Black
 
Aaron Holloway
 
James Potter
 
Marcus W. Stephens
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Csüt. Júl. 23, 2015 7:39 pm-kor volt itt.
Facebook csoport

The Magic of Time
a Facebookon is

Share | 
 

 Who are you? - Amycus & Lily

Go down 
SzerzőÜzenet
Lily Evans
7. évfolyam - Prefektus
avatar

Hozzászólások száma : 105
Join date : 2015. Jul. 20.
Tartózkodási hely : London

TémanyitásTárgy: Who are you? - Amycus & Lily   Hétf. Aug. 17, 2015 4:03 pm


Lily && Amycus
Borzasztó izgatott vagyok, ez lesz ugyanis az első alkalom, hogy prefektusként járőrözésre vagyok beosztva. Merlinre, még mindig olyan hihetetlen számomra ez az egész, hisz néhány nappal ezelőtt még irigykedve tekintettem azokra, akik a prefi fürdő előnyeit élvezhetik legálisan, mászkálhatnak a folyosókon éjszaka anélkül, hogy tartaniuk kellene a következményektől, erre tessék, váratlan kinevezés, csak úgy a semmiből. Még mindig nem értem, hogy hogyan is lehetséges ez, elvégre az utóbbi időben nem pont arról voltam híres, hogy a helyzet magaslatán állok, épp ellenkezőleg. Mióta kínoznak az álmok, mintha teljesen kicseréltek volna. A folyton összeszedett, felkészült, türelmes Lily Evanst felváltotta valami… valaki más, egy lány, aki nagyon hamar képes felhúzni magát a semmin is, aki kapkod, és az utolsó pillanatban érkezik meg az órákra, és aki már egy tanárának is képes volt visszaszólni. Csoda hát, ha ledöbbentem, mikor a kezembe nyomták a jelvényt? És ez még csak a kezdet. A második sokk akkor ért, mikor kiderült, hogy a prefektus és járőrtársam nem más, mint Amycus Carrow, a srác, akit még mindig nem tudtam hová tenni. Jó mi?

Mostanában talán túlságosan is gyanakvó vagyok az emberekkel szemben, minden közeledésben ugyanis a rejtett szándékot keresem, különös viselkedésben az összeesküvést, az árulás lehetőségét. Pedig tudom, hogy ez nem helyes, ó nagyon is jól tudom, hisz nem is olyan rég még egészen máshogy álltam mindenkihez és én győzködtem a többieket, hogy legyenek nyitottabbak. Adottságom volt hozzá sokak szerint, hogy másokban meglássam a jót, még akkor is, ha az úgy érzik abszolút nincs bennük, mára azonban ez háttérbe szorult, hála az álmoknak. Mióta titkolózom, mióta nem alszom, mióta rettegek, hogy magával ránt a téboly bizalmatlanná váltam, minden kis csoportról azt gondolom, egészen biztosan rólam beszél, rajtam nevet, holott ez az esetek 99% - ban nincs is így. Aztán persze mikor észreveszik, hogy hogyan méregetem őket, stb, akkor már igen, én vagyok a téma, de ezt magamnak köszönhetem. Elkalandoztam, pedig csak Amycusra gondoltam.

Amycus Carrow hatalmas megdöbbenést váltott ki mindenkiben, mikor szembefordulva családja eszméivel nem csak, hogy a Griffendélesek táborát kezdte erősíteni, de még össze is barátkozott a „vérárulókkal”, számkivetettekkel, mugliszületésűekkel, stb. Testvérével ellentétben úgy tűnt, ő valóban jó, mégsem hittek benne nagyon sokan, talán ezért is karolta őt fel Regulus. Én igyekeztem neki bizalmat szavazni és akkor még sikerült is, ám mostanában, ahogy látom, mennyire igyekszik újra Alecto közelébe férkőzni, s ahogy elhatalmasodik felettem a gyanakvás, úgy bizonytalanodom el egyre inkább. Lehet, hogy végig átvert minket és csak kémkedett köztünk? Vagy valóban ekkora volna köztük a különbség? Talán majd kiderül most, hogy együtt vagyunk beosztva, és több időt tölthetünk el kettesben…

Az órára pillantok, épp most üti el a tízet, így összecsukom a könyveimet, amiket a táskámba süllyesztek, majd sietve elhagyom a könyvtárat, hogy ledobjam a holmim a körletünkben és mehessek is a feladatomat végezni. Amycussal abba állapodtunk meg, hogy a Kövér Dáma portréja előtt találkozunk, és onnan indulunk tovább, így miután lecuccoltam, már sietek is vissza.
- Tíz óra öt, Ő pedig nincs sehol. Hallatlan! Mostanában mindenki sportot űz abból, hogy megvárasson? - sóhajtok. Na jó… ez még nem a világ vége, lehet, hogy én sem fognám fel ilyen tragikusan, ha nem… Mindegy, nem akarok újra belegondolni. Összefont karral dőlök neki a falnak a portré mellett és várakozom.
- Most szólok, ha énekelni kezd, összeragasztom a száját! – sandítok a nőre, aki már nyitotta is az ajkait, ám azután gyorsan be is csukta, mostanában elégszer tapasztalta meg milyen vagyok, amikor épp nincs jó kedvem. Ilyen az élet!


Outfit: Katt!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://themagicoftime.hungarianforum.net
Amycus Carrow
7. évfolyam - Prefektus
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2015. Aug. 12.
Age : 20
Tartózkodási hely : Roxfort

TémanyitásTárgy: Re: Who are you? - Amycus & Lily   Szomb. Szept. 26, 2015 11:58 pm
To Lily

Még mindig nem tudom elhinni, hogy én kaptam meg ezt a prefektus jelvényt! Nem voltam persze ezzel egyedül. A Griffendélben számos tanulóban megütközést keltett a kinevezésem. Pont én, akit sokan nem is tartanak valódi griffendélesnek! Pedig már hetedik éve idejárok közéjük és hála Regulusnak, úgy, ahogy be is fogadtak vagy legalábbis már nem nyíltan ellenségesek velem, de érzem magamon sokszor a gyanakvó, vizslató tekinteteket. Noha én tényleg közülük valónak érzem magam. A nézeteim, a habitusom, minden olyan, mint az övéké. Inkább velük értek egyet, mint az apám és a családom többi tagjának nézeteivel. Ez mindig is így volt. Szomorú, hogy a nevem miatt ezt állandóan bizonygatnom kell.
Csak hát Alecto… A testvéremre képtelen vagyok úgy gondolni, mint a családom többi tagjára. A szívem szakad meg, hogy rá vagyok kényszerítve, hogy levegőnek nézzem az ikertestvéremet, akivel kiskorunkban olyan közel álltunk egymáshoz. Nem akarom őt elveszíteni. Ismerem, jobban, mint bárki, tudom, hogy nem olyan egyáltalán, amilyennek a köznyelv beállítja. Legalábbis ismertem. Ma már hozzá sem szólhatok, mert ha meglátja valaki, a Griffendél kivet magából, akkor pedig nem lesz hová mennem. Nekem ők a családom, a társaim…
Ilyen zűrös háttérrel, gyanakvó szempárok állandó kereszttüzében nem is csoda, hogy mindenkit meghökkentett, hogy engem neveztek ki prefektusnak. Persze a jegyeim jók, a Regulusszal elkövetett kisebb diákcsínyeken kívül semmi nincs a rovásomon, valahol végül is várható lehetett volna. Hogy az eminens, az éjszakáit állandó tanulással töltő Lily Evans prefektusi jelvényt kapott, senkit sem lepett meg. De hogy én, egy Carrow, egy tősgyökeres aranyvérű, muglikat és mugliszármazásúakat gyűlölő család sarja…
Na igen. Lily Evans. Vele kell ezek után együtt töltenem az időm nagy részét, mint prefektus. Fogalmam sincs, hogyan fogunk boldogulni. Ami azt illeti, kevéssé ismerjük egymást. Regulus és Sirius gyakran ugratják őt, de én mindig inkább a háttérben meghúzódva figyeltem az ilyesmit. Pár felszínes mondatnál többet nem váltottunk soha. Mindig is túlságosan lefoglalták a tanulmányai. Elkaptam ugyan a kinevezés óta a pillantását, ahogy mintha ő is kissé gyanakodva méregetett volna. Talán ő is csak azon morfondírozott, mint én, hogy hogyan fog a mi kis prefektus-párosunk működni, de több mint valószínű, hogy benne is benne van a kérdőjel az indíttatásaimmal kapcsolatban. Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbben a Griffendélben csak Regulus pártfogása miatt fogadtak be, vagy legalábbis tűrnek el maguk között. Szeretném bizonyítani, hogy érdemes vagyok a bizalmukra, hogy tényleg az ő oldalukon állok és magam miatt is elfogadjanak, ne csak a barátom miatt. De lássuk be, jóval egyszerűbben menne, ha nem volna Alecto… Vagy legalábbis nem így állna a helyzet, ahogyan. Mindenesetre úgy érzem, ez is egy lehetőség, hogy Lilyt meggyőzzem, érdemes vagyok a bizalmára. Valahol csak el kell kezdenem, miért ne éppen vele?
Délután úgy futtában beszéltük meg, hogy tízkor találkozunk a klubhelyiség bejáratnál, hogy együtt kezdhessünk meg az esti őrjáratunkat. Este még lazultam egy kicsit a srácokkal a toronyban, majd, mivel úgy ítéltem meg, még jócsán van időm, nekiálltam megírni a másnapra szükséges bájitaltan házi dolgozatomat. Annyira belefeledkezem és csak rovom a pergament, hogy mikor az órára pillantok, elhűlve állapítom meg, hogy az óra mutatója bizony már elhagyta a tízet.
Gyorsan leírom még a befejező mondatomat, majd kapkodva összetekerem a papírt és felveszem a taláromat. Sietős léptekkel hagyom el a hálókörletet. Ennyit arról, hogy jól indítsak Lilynél. Így aligha fogom felelősségteljes prefektustárs benyomását kelteni a szemében. Ahogy kilépek a portrélyukon, rögtön meg is pillantom őt, ahogy a falnak támaszkodva, összefont karral áll a klubhelység bejárata mellett. Odalépek hozza.
- Szia! Ne haragudj a késésért! Az a helyzet, hogy kissé belefeledkeztem a bájitaltan házimba és elfelejtettem figyelni az időt - zavartan a hajamba túrok, miközben beszélek. Elég gyenge mentség, de azt látom a legcélravezetőbbnek, ha az igazat mondom neki ahelyett, hogy össze-vissza magyarázkodnék. Csak remélni tudom, hogy nem túlzottan dühös a késésem mellett. Piros pontot mindenesetre biztosan nem kapok érte tőle. De még reménykedem benne, hogy később lesz lehetőségem kiköszörülni a megítélésemen esett csorbát.

१ Bocsi a késésért! १ 638 १ I wanna find somewhere I belong
©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Who are you? - Amycus & Lily
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The magic of time :: Roxfort Boszorkány - és Varázslóképző Szakiskola :: A kastély-
Ugrás: