When the past is transformed
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Pontok

Mardekár: 30
Hollóhát: 35
Griffendél: 35
Hugrabug: 35

Latest topics
» The storm is coming - Louisa & Sirius
Szomb. Márc. 26, 2016 10:07 pm by Sirius Black

» The city that never sleeps
Pént. Feb. 19, 2016 2:42 pm by Rhaenys Eckhart

» Mr Tökéletes, avagy Potter szelencéje
Hétf. Jan. 25, 2016 5:17 pm by James Potter

» Potter kúria - Godric's Hollow
Hétf. Jan. 25, 2016 2:35 pm by James Potter

» Skulduggery
Csüt. Jan. 21, 2016 10:00 pm by Vendég

» Jackson és Louisa - Véletlen egybeesések
Szer. Jan. 20, 2016 9:20 pm by Louisa E. Lighter

» CRAIG, Lucy
Hétf. Jan. 18, 2016 4:38 pm by Lucy Craig

» Louisa E. Lighter
Hétf. Jan. 18, 2016 1:18 pm by Rhaenys Eckhart

» Elkészültem!
Vas. Jan. 17, 2016 3:39 pm by Louisa E. Lighter

Top posters
Lily Evans
 
Rhaenys Eckhart
 
Emilia Corvina
 
Kieran Kulkov
 
Sirius Black
 
Rodolphus Lestrange
 
Narcissa Black
 
Aaron Holloway
 
James Potter
 
Marcus W. Stephens
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Csüt. Júl. 23, 2015 7:39 pm-kor volt itt.
Facebook csoport

The Magic of Time
a Facebookon is

Share | 
 

 Sebastian Levi

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Sebastian Levi   Vas. Aug. 16, 2015 3:34 pm
Név: Sebastian Levi (született Dmitri Ivanovics Genov)
Becenevek: Bast, Levi
Kor: 17
Születési dátum: 1960. jan. 11.
Csoport: diák
Pálca: 12 hüvelyk, cédrus, sárkány szívizomhúr mag.
Születési hely: Lviv, Ukrajna
Vér: félvér
Patrónus: grizzlimedve 
Avatar: Dylan O'Brien


Meséld el, milyen is vagy valójábanÉrtékelő lap

Páciens: Sebastian Levi, 17, f
Értékelés oka: iskolai alkalmassági vizsgálat
Részletes profil:

A lapot kitöltő medimágus ennél a pontnál megállt egy pillanatra, kissé megszívta a penna végét, s elgondolkodva hajolt a még szinte üres pergamen felé. Képzett szakember ellenére sem volt kifejezetten könnyű dolga a fiú megismerésében - bár a kitöltött pszichológiai tesztek eredményei pontosan beillettek a nagyátlagba, pontosan ez volt az, ami zavarta. Ha valaki alig egy éve veszítette el a látását, nem kéne ennyire normálisnak lennie, és valószínűleg nem is az...Amiből az következik, hogy a tesztek jószerével használhatatlanok, és a medimágus kénytelen lesz az elmúlt év beszélgetéseire hagyatkozni a profil felállításához. Bár természetesen ez is információ értékű, azért nem volt elragadtatva az események ilyen fordulatától.

Részletes profil: Manipulatív, céljai eléréséért nem esik nehezére másokat megtéveszteni. Fél az érzelmi közelségtől és bizalmatlan az emberekkel szemben, tart tőle, hogy ha bármilyen jellegű kapcsolatot alakít ki másokkal, azok vagy elhagyják, vagy kihasználják. Problémáit hajlamos humor és szarkazmus segítségével hárítani, ezért sokszor tűnik komolytalannak és ügyetlennek. Önértékelése alacsony, nem bízik sem a képességeiben, sem önmagában. Gátlásos, nem szereti a figyelmet és még akkor sem hajlandó segítséget kérni, amikor szüksége lenne rá.

A penna hegye egy táncos mozgáskultúrájának szépségével siklott a papíron, ahogy a medimágus lassan, megfontoltan diktálta a mondatokat. Kissé talán el is veszett a részletekben - már kollégái is szóvá tették, hogy jellemrajzai terjengősre szoktak sikerülni, és ez most se volt másképp, hiszen az iskolai teljesítményről például még egy szót se szólt. Megköszörülte hát a torkát, és ismét diktálásba fogott.

Intelligens és tanulékony, érdeklődési köre tág, kíváncsi természet. Saját elmondása szerint szeret művelődni, sérülése előtt sokat olvasott. Muzikális: hegedül. Jegyei alapján a traumát megelőzően bájitaltanból és bűbájtanból kiemelkedő teljesítményt nyújtott, az általa nem kedvelt tárgyakból azonban nagyon nehezen motiválható. Beszédkészsége jó.  Döntéseiben az esetek többségében megfontolt, nem ragadják el az érzelmei.
Emellett azonban renitenciára és szabályszegésre is hajlamos, nem tiszteli a tekintélyt, ami később megfelelő nevelés hiányában törvénnyel való összetűzést is eredményezhet. Ésszerű keretek között kockázatvállaló. Talpraesett, könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez, állapotát éretten kezeli.


A profil számára fenntartott helyet maradéktalanul felhasználta, bár őszintén szólva még így is maradt egy kis hiányérzete. Hiába foglalkozott a fiú rehabilitációjával már közel egy éve, még most sem tudott szabadulni a gondolattól, hogy valamiről lemaradt, valamit nem tud, s az érzés frusztrálta. Persze megtehetné, hogy alkalmatlannak ítéli Sebastiant az iskolakezdésre és -váltásra, de ez szakmailag nem lett volna indokolt. Igyekezett hát inkább valami köztes megoldást találni...

Konklúzió: tanulmányait rendszeres pszichológiai és orvosi megfigyelés mellett az általa választott intézményben megkezdheti. A kihagyott évet figyelembe véve hatodik évfolyam javasolt.

Aláírás: Elias Blackwood, medimágus


Mi a te történeted?

Saját térdembe mentőövként kapaszkodva próbáltam úrrá lenni az egyre növekvő pánikon, de hiába igyekeztem nyugalmat erőltetni magamra, a jeges rémület, amit a felkelés pillanatában tapasztaltam, nem akart szűnni. Nincs fény. Nincs szín. Fekete. Sötét. Hideg. Nem látok. Nem látok. Nem lá...
- De hallasz - állapítottam meg hangosan, minden idegszálammal a fülemben doboló vér hangjára és saját zihálásom zajaira koncentrálva. Hallasz. Érzel. Létezel.
Összeszorított szemhéjakkal vártam, hogy enyhüljön a remegés - nem mintha nem lett volna mindegy, hogy mit csinálok azokkal az ominózus szemhéjakkal -, félig hangosan, félig pedig gondolatban korholva magam a pánikroham miatt, amire már legalább egy hónapja nem volt példa.
- Biztos az iskolaváltás - filozofáltam a kora reggeli félkómában, miközben heroikus erőfeszítésekkel kikászálódtam az ágyból és nekiláttam a kávékészítésnek. Az egyedüllét előnyei közé tartozik, hogy senki nem hányja szét a cuccait rajtam kívül, így legfeljebb magammal káromkodhatok, ha átesek a kitolva maradt széken - mint mondjuk most -, vagy nem találom, hova tettem azt a Merlinverte bögrét - mint mondjuk, talán mondanom se kell, most.
- Ó, hogy Dumbledore szakadt alsónadrágja tekeredett volna a fejére annak, aki ezt a konyhát tervezte! - lapogattam meg a halántékom, miután szerencsétlenül találkozott a szekrénysor aljával, nem először, ellenben igen sokadszor.
- Kíváncsi vagyok, ha önállóan ilyen béna vagyok, mi lesz még szobatársakkal - morogtam cseppet sem jókedvűen, mire az Elnök asszony, aki szintén a helyiségben tartózkodott, egyetértően - vagy csak éhesen - nyávogott.
A névadó hölgy persze nem tette tiszteletét szerény hajlékomban, bár amennyit hallomásból tudtam animágus szokásairól, akár ő is nyalogathatta volna tappancsát a minimalista - értsd: nagyrészt százasbolti és méd in csájna téveszthetetlen jellegzetességeit viselő termékekből összetákolt, alapvető hiányosságokat mutató - konyhám sarkában. Ezért kapta az államfőhöz méltó ellentmondást nem tűrő viselkedést tanúsító macska az Elnök asszony nevet, bár mint utóbb kiderült, valójában kandúr - már nem McGalagony, hanem az én macskám -, és lassan annyit nyom, hogy Churchillnek is hívhatnám, de ez ragadt.
- A te hibád is. Figyelmeztethettél volna, hogy rossz ötlet - vetettem oda neki megrovóan. Valószínűleg a kellemetlenül induló reggel is közrejátszott borúlátásomban, de nem tudtam levetkőzni a gondolatot, hogy még nem állok rá készen, hogy órákra járjak, másokkal megosztott hálóban aludjak, és nem utolsó sorban, kérdésekre válaszoljak.
- Mondd, hogy nem kell félnem, mert minden rendben lesz - javasoltam az Elnök asszonynak, aki persze most az egyszer nem volt hajlandó meg se nyikkanni. - Veled is jól jártam - zsörtölődtem újfent, homlokomat - immár önként - a falhoz hajtva.
Persze, ha őszinte akartam lenni, el kellett ismernem, hogy bármilyen nevetséges gyávaságtól vezérelve is féltem, egyrészt klasszisokkal jobb helyzetbe kerültem, mint a Durmstrangban, másrészt így megmenekülhetek az összehasonlítástól, és nem az előző énemhez képest leszek nyomorék, csak szimplán nyomorék. Valószínűleg nem kellene ennyit foglalkoznom az emberek véleményével, de nem vagyok képes elviselni még a gondolatot se, hogy a volt évfolyamtársak zavart pillantásokat vetnek a hátam mögött, vagy feszengve próbálnak beszélgetni az időjárásról, mert attól tartanak, ha már a reggeli veszélyes témája kerül szóba, menten ideg-összeroppanást kapok.
Se a barátok, se a rokonok nem kaptak rá lehetőséget, hogy megcáfolják ezt a gondolatmenetet; valószínűleg túlságosan rettegtem a lehetőségtől, hogy beigazolódna, amitől tartok, és inkább választottam a menekülést.
Új név, új papírok; a roxfortos igazgatón és a minisztériumban dolgozó távoli rokonon kívül senkinek nem kell tudnia, hogy bármi közöm volt ahhoz a tragédiához. Új lehetőség. Új kezdet. Tiszta lap.
Miért nem érzek hát semmit a fojtogató rémületen kívül?
A karakter mögött wylares |több x| -


made by amanda the pirate* at caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Lily Evans
7. évfolyam - Prefektus
avatar

Hozzászólások száma : 105
Join date : 2015. Jul. 20.
Tartózkodási hely : London

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian Levi   Vas. Aug. 16, 2015 7:56 pm
ELFOGADVA!
Szegény - szegény Süveget nagyon nehéz helyzetbe hoztad, kis híján inkább nyugdíjba vonult, ám végül összeszedte magát és úgy döntött, jellemed alapján legmegfelelőbb ház számodra a: HOLLÓHÁT Irány játszani! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://themagicoftime.hungarianforum.net
 
Sebastian Levi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Chulyin kapcsolati hálója

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The magic of time :: User világ :: Az Árnyak Könyve-
Ugrás: